VMSII Kassasoftware

VMSII is meer dan een doorsnee automatiseringssysteem, het is een instrument dat u gericht kunt inzetten om uw winkelomzet te verhogen. Het afrekensysteem VMSII beheerst de dagelijkse processen in uw bedrijf en genereert informatie waar u als ondernemer iets aan heeft. U weet precies welke artikelgroepen succesvol zijn en welke niet, wie uw klanten zijn en hoe u ze kunt bereiken.

Automatisering complex? Vendit houdt het simpel!
Kassasoftware VMSII is betrouwbaar, laagdrempelig en gebruikersvriendelijk
.

Onderdelen VMSII kassasoftware
VMSII is opgedeeld in zes onderdelen; verkoop, inkoop, logistiek, voorraad, statistiek en marketing. Deze onderdelen vormen één geheel en kunt u in een handomdraai overnemen in uw financiële administratie. Hierdoor worden uw klanten optimaal geholpen wat positieve gevolgen heeft voor uw bedrijfsresultaat en continuïteit van uw onderneming.

Aanvullende modules detailhandel en groothandel
Naast de gestandaardiseerde VMSII software biedt Vendit ook nog een aantal aanvullende modules. Dankzij deze modules kan Vendit perfect inspelen op de wensen en eisen van elk bedrijf. Klik hier voor de modules die een goede aanvulling zijn voor uw bedrijfsvoering. 

VMSII bevat, voor een optimale winkelautomatisering, veel standaardfuncties. Wilt u weten wat VMSII specifiek voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak met Vendit via het nummer 010-442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van VMSII.

Duidelijke weergave Vendit en VMSII