Helena Hart


“De toegevoegde waarde van het VMSII winkelmanagementsysteem zit voor ons vooral in de financiële koppeling met Account View. Voor ons staat het gebruikersgemak en de snelheid centraal. Wij boeken vooral tijdswinst bij de dagafsluiting en de boekhouding.

Voorheen legden wij alle pin- en contantbonnen naast elkaar om dit correct in het boekhoudsysteem te verwerken, maar dit is nu niet meer nodig. In één enkele minuut staat de juiste informatie waterdicht in het systeem.”

Showroom Helena Hart in World Fashion Centre Amsterdam

"Na het bekijken van een aantal systemen zijn we
uiteindelijk terecht gekomen bij Vendit. Voor ons is VMSII niet alleen prijstechnisch, maar vooral inhoudelijk, een zeer geschikt pakket. Na een korte inwerkperiode leert men spelenderwijs met het VMSII systeem omgaan. De simpele manier van invoeren van klanten, leveranciers en artikelen, alsook het snelle afrekenen door middel van de touchscreen monitoren, maken VMSII voor ons onmisbaar," aldus de heer Hendriks, directeur van Helena Hart.

"Ik kan sinds het begin beamen dat VMSII een compleet en zeer gebruikersvriendelijk systeem is, dat ook volledig is afgestemd op de modebranche. Ook de service van Vendit is van hoog niveau en je wordt als klant letterlijk op je wenken bediend. De snelheid waarmee vragen of een eventuele storing worden opgelost, waarborgen de continuïteit van de door ons gekozen automatiseringsoplossing. Zo heeft Vendit ook ons volledige netwerk vervangen en een fileserver van Dell ingericht en geplaatst. Wij beschikken over vijf werkstations van Dell en op alle stations wordt intensief met VMSII gewerkt. Daarnaast verzorgt Vendit ook de service en het onderhoud van ons computerpark. Al met al zijn we zeer tevreden en zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking met de mensen van Vendit er één van lange duur zal zijn."

Bezoek de website van Helena Hart of bekijk meer referenties in de categorie 'Mode en Sport'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten