Elskamp Tuinmeubelcentrum


Na meer dan 20 jaar aan de Stationslaan te hebben gezeten is Elskamp Tuinmeubelcentrum naar een nieuw pand aan de Industrieweg in Nunspeet verhuisd! Elskamp Tuinmeubelcentrum beschikte voorheen over een winkeloppervlakte van 2000m², het nieuwe pand beschikt maar liefst over een oppervlakte van 3.500m².

Gert Elskamp, eigenaar van Elskamp Tuinmeubelcentrum: ‘Begin deze maand zijn we spectaculair geopend! We zijn zeer content met ons prachtige nieuwe pand, maar zeker ook met VMSII van Vendit. Met de verhuizing is de winkelautomatisering van VMSII moeiteloos meeverhuisd. Wij gebruiken VMSII in de nieuwe situatie nog optimaler aangezien het magazijn, inclusief de outletshop, in het aangrenzende pand is gevestigd. VMSII maakt het mogelijk om eenvoudig te zien waar onze actuele voorraad zich bevindt. Dit is een zeer handige functionaliteit, wat ons iedere dag flinke tijdwinst oplevert. Bovendien maken wij gebruik van de functie samengestelde artikelen, wat de verkoop van kant en klare tuinmeubelsets zeer gemakkelijk maakt.'

Over Elskamp Tuinmeubelcentrum
Elskamp Tuinmeubelcentrum is een gerenommeerde speciaalzaak in het hart van de Veluwe. Al meer dan 20 jaar is de naam Elskamp een begrip in de omgeving. In onze showroom volgt Elskamp de laatste trends op tuinmeubelgebied op de voet. Zo staan er tuinmeubelen in veel verschillende materialen en u kunt er ook terecht voor parasols, partytenten, barbecues, terras heaters, tuinkussens en accessoires.

Bezoek de website van Elskamp Tuinmeubelcentrum of bekijk meer referenties in de categorie 'Wonen'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten