Runnersworld Tilburg


Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper, Runnersworld Tilburg, is een aantal maanden geleden overgestapt naar het VMSII Winkelmanagementsysteem en eigenaar Jacques Kusters is erg te spreken over het softwarepakket.

Jacques Kusters, eigenaar Runnersworld Tilburg: ‘Per ongeluk heb ik wat verstand van IT en toen ik geïntroduceerd werd met het automatiseringssysteem VMSII was ik zo blij als een kind. Het kan dus wel! Zo kan ik niet alleen sturen op mijn cijfers door middel van diverse rapportages, maar ik kan ook snel bestellingen en voorraden invoeren.

VMSII helpt ons enorm met het opbouwen van klantloyaliteit. Als een klant onze winkel binnen komt kan ik via een simpele maar duidelijke klantenkaart zien wat de verkoophistorie is geweest. Hierdoor kan ik klanten veel beter te woord staan.

Als een klantenkaart nog moet worden aangemaakt, kan ik meteen aan de kassa de gegevens invoeren. Iets heel simpels als een postcodetabel maakt het aanmaken van een klantenkaart erg gemakkelijk. De backoffice en de frontoffice zijn in mijn ogen perfect geïntegreerd, waardoor ik veel efficiënter en effectiever kan werken.

Tevens kan ik in één oogopslag zien wat mijn omzet is door middel van een dashboard met statistieken. Zo zie ik dat ik vandaag 40% meer omzet heb gedraaid, vergeleken met gisteren. Ook zie ik op welke uren de hoogtepunten qua verkopen hebben plaatsgevonden.

Af en toe draai ik ook de top- en flop omzetlijsten uit om te zien welke schoenen goed verkopen. Deze rapportages kan ik met een enkele klik benaderen om zo zeer snel over actuele en up-to-date informatie te beschikken.

Kortom: VMSII is een zeer volledig en solide pakket, waar je spelenderwijs op een logische wijze doorheen loopt. Met ondertussen vijf man personeel is VMSII gemakkelijk te instrueren. Het systeem is echt een verademing, ik heb in VMSII nog niets  kunnen ontdekken waar niet over  nagedacht is. Het is goed doorontwikkeld, wat zorgt dat de functionaliteiten zeer uitgebreid zijn.’

Over Runnersworld
Runnersworld is een winkelketen met 23 hardloopwinkels in Nederland. Runnersworld Tilburg is hier één van. Met veel passie begeleid Runnersworld u in de schitterende hardloopwereld. Zo kunt terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor men altijd van start gaat met de juiste schoen.

Bezoek de website van Runnersworld Tilburg of bekijk meer referenties in de categorie 'Mode en Sport'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten