Hans Struijk


Hans Struijk is 30 jaar geleden in Rijswijk zijn eenmanszaak gestart onder de naam Hans Struijk Fietsen. Hij heeft er aan bijgedragen dat Hans Struijk Fietsen een begrip in de regio Haaglanden is geworden. In 2009 heeft Hans Struijk de zaak overgedragen aan Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw. Momenteel is Hans Struijk Fietsen uitgegroeid tot een keten van 12 fietsspeciaalzaken, en er wordt nog iedere dag hard aan de toekomst gewerkt.

In 2006 zijn de eerste filialen geautomatiseerd met het VMSII winkelmanagementsysteem van Vendit BV. Vandaag de dag zijn alle filialen met VMSII geautomatiseerd. Het dertiende filiaal, van 1.600 m2 en 12 VMSII werkplekken, zal eind november 2012 worden geopend.

Hans Struijk Fietsen gebruikt onder andere de VMSII online filiaalmodule waarbij men rechtstreeks inzicht heeft in de voorraad van alle filialen. Timon Rutten, mede-eigenaar: ‘Hans Struijk Fietsen groeit nog steeds iedere dag en wij verwachten ook de komende jaren sterk te blijven groeien. In onze winkels is gemak en snelheid van essentieel belang. Met VMSII kunnen wij onze klanten zeer snel bedienen doordat wij a la minute kunnen zien in welk filiaal een bepaald artikel voorradig is. Indien nodig kunnen wij het desgewenst met een filiaalbestelling van een andere locatie over laten komen. Bovendien houden wij zo controle op de interfiliaal leveringen.’

Over Hans Struijk Fietsen
In de winkels van Hans Struijk Fietsen kan men terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft. Naast fietsen, levert Hans Struijk ook alle accessoires, tassen en kleding en beschikt men over een uitgebreide service afdeling. Bij Hans Struijk Fietsen staan elke dag deskundige vakmensen klaar om vragen te beantwoorden en klanten van een deskundig advies te voorzien. Hans Struijk Fietsen is uitgegroeid tot een keten van 12 fietsspeciaalzaken, met twee unieke “one brand” bikestores; Giant Store Amsterdam en Giant Store Hilversum.

Bezoek de website van Hans Struijk of bekijk meer referenties in de categorie 'Tweewieler'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten