VVV Eindhoven


Halverwege 2013 is op locatie VVV Eindhoven VMSII van Vendit naar tevredenheid geïnstalleerd.  
 
‘Een belangrijk criterium voor VVV Eindhoven is het gebruiksgemak van de VMSII software. Door het gebruik van VMSII op een touchscreen computer is het opzoeken van prijzen en afrekenen zeer eenvoudig geworden. Met een paar simpele handelingen is alles verwerkt. Zo hebben wij de eerste weken veel functionaliteiten in VMSII spelenderwijs leren kennen, welke wij nu dagelijks  snel en handig toepassen.” aldus Kirsten van Duren, shopmanager bij VVV Eindhoven. 
 
Van Duren vervolgt: 'We zijn eigenlijk versneld gestart, aangezien onze oude kassa niet meer functioneerde. Het voelde alsof we in het diepe werden gegooid, maar eigenlijk is de beste manier 'het gewoon doen'! Het systeem is zo eenvoudig, dat iedereen er eigenlijk direct mee overweg kon, dit is zeker een pré van VMSII. Al onze medewerkers konden direct producten wijzigen en er op een snelle manier mee werken. Wij verkopen ook groepsprogramma's, waarbij we een arrangement met onder andere een rondleiding en koffie of thee aanbieden. Dit verwerkten we voorheen in Word en dit was een hoop handwerk. Nu hebben we dit proces eveneens in VMSII geïntegreerd; op deze manier kunnen wij zeer snel reserveren en tegelijkertijd factureren.'

VVV Eindhoven
Uw bezoek aan Eindhoven begint natuurlijk bij de VVV. Hier kunt u al ruim 75 jaar terecht voor actuele informatie over alles wat er in Eindhoven en omgeving te doen is. Overigens kunt u bij ons terecht voor toeristische informatie over heel Nederland. De vijfde stad van Nederland is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in het zuiden van ons land. Een bruisend centrum. Een volle evenementenkalender. Kunst en cultuur op hoog niveau. 
 
Adres
Stationsplein 17
5611 AC Eindhoven 
www.vvveindhoven.nl

Bezoek de website van VVV Eindhoven of bekijk meer referenties in de categorie 'Algemeen'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten