De Doelen


Sinds een paar weken verkoopt De Doelen, naast de reguliere merchandise artikelen, ook aanvullende producten waaronder leuke gadgets, cadeaus en producten met een Rotterdams tintje. De officiële opening van deze winkel zal begin januari plaats vinden.

Brigitte Dompigshopbeheerder bij de Doelen licht toe: “De Doelen heeft een vrij groot team in dienst, daarnaast hebben wij diverse medewerkers, die ingehuurd worden tijdens grootschalige evenementen. Op drukke dagen is het kassateam in de nieuwe winkel van De Doelen flexibel. Het is dus van belang dat alle kassamedewerkers met het kassasysteem moeten kunnen werken. Bij onze zoektocht naar een geschikt kassasysteem is onze keuze op het VMSII Winkelmanagementsysteem van Vendit gevallen. VMSII is namelijk eenvoudig te gebruiken door middel van logische handelingen.”

Brigitte vervolgt: “Ook hebben we een mobiele kassa set van VMSII aangeschaft. Deze zetten we in om de extra verkoop te stimuleren. Zo zijn er vaak merchandise artikelen te kopen voor, tijdens en na een concert. Met deze mobiele set bereiken wij ook de bezoekers die via de Juriaanse zaal en Eduard Flipse zaal entree binnen komen.”

Ticketverkoop
Brigitte voegt toe: “Wij werken met Ticketmatic en bij de keuze van VMSII van Vendit is de compatibiliteit met dit programma van belang geweest. We zijn op zoek gegaan naar systemen welke samen kunnen werken en toch separaat van elkaar kunnen bestaan en functioneren. Momenteel zijn Vendit en De Doelen bezig de twee programma’s te koppelen zodat de verkochte tickets ook in VMSII verwerkt worden.”

Bezoek de website van De Doelen of bekijk meer referenties in de categorie 'Algemeen'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten