Expert


Vendit is met het winkelmanagementsysteem VMSII uitgekozen
tot de exclusieve softwareleverancier van de Nederlandse Expert Groep. 


Expert is een toonaangevende vakspeciaalzaak, gespecialiseerd in home-elektronica. In Europa is Expert de grootste retailer binnen home-elektronica en ook in Nederland mag de formule zich met 140 winkels en een landelijke webwinkel tot de top 3 rekenen. Woensdag 11 februari jl. is de officiële handtekening gezet voor de exclusieve samenwerking tussen de Nederlandse Expert Groep B.V. en Vendit B.V. 

Momenteel wordt de integratie tussen het backoffice systeem van Expert en het winkelmanagement-systeem van Vendit gerealiseerd. Daarnaast zijn inmiddels alle winkels geïnventariseerd en ingepland voor installatie. Het winkelmanagementsysteem VMSII wordt in de zomermaanden in alle 140 winkels geïmplementeerd. De installatie en basistraining van VMSII vindt plaats in de winkels en de management training zal plaatsvinden in de Vendit Academy, waarna het de bedoeling is dat alle 140 vestigingen in september 2015 live gaan. 

Bezoek de website van Expert of bekijk meer referenties in de categorie 'Elektronica'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten