MF Nailcosmetics


Opleidingsinstituut en groothandel van hand- en nagelproducten MF Nailcosmetics maken sinds begin 2015 gebruik met het winkelautomatiseringssysteem VMSII van softwareleverancier Vendit. 

In de afgelopen jaren is de nagelbranche sterk ontwikkeld en MF Nailcosmetics gaat uiteraard met deze ontwikkelingen mee! Het opleidingsinstituut alsook de groothandel- en winkel MF Nailcosmetics, gevestigd in Delft, bieden opleidingen en trainingen maar ook de mogelijkheid om nagelstylingsproducten aan te schaffen in de webshop of de winkel, waar een flink aantal producten te verkrijgen zijn. 

Merel van Schie, mede-eigenaresse van MF Nailcosmetics, licht toe: “ Met meer dan 4.000 producten konden we zeker hulp gebruiken op het vlak van automatisering. Na wat zoekwerk, kwamen we Vendit tegen en sinds begin dit jaar gebruiken we VMSII in de groothandel- en winkel. We gebruiken het kassasysteem in combinatie met de bonuskorting module en we zijn er erg blij mee. We hebben een nieuwe spaaractie gekoppeld in het systeem en afrekenen in de winkel gaat nu erg gemakkelijk! Bovendien zijn we erg te spreken over de begeleiding en support van Vendit, waardoor we VMSII in korte tijd onder de knie hadden.”

Bezoek de website van MF Nailcosmetics of bekijk meer referenties in de categorie 'Algemeen'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten