C.A.S.T.


C.A.S.T., het Centrum voor Accessoires Schoenen en Tassen, is een modern indoor-winkelcentrum voor retailers en met meer dan 20.000 m2 is dit de perfecte locatie om inkopen te doen voor de retailers in de schoenen- en accessoire modebranche. Afgelopen augustus is tijdens het TrendEvent en Internationale Schoenen- & Lederwarenbeurs Nederland C.A.S.T. live gegaan met het winkelmanagementsysteem VMSII.

Sinds 2013 neemt softwareleverancier Vendit deel aan bovengenoemde evenementen in het inkoopcentrum C.A.S.T. Zo heeft Lieke Poppe, directrice bij C.A.S.T., Vendit ook leren kennen. Lieke Poppe: “Vendit exposeert nu een aantal jaar tijdens de terugkerende seizoens-evenementen in ons inkoopcentrum en we zien dat zij reuring in de markt veroorzaken door samenwerkingen met leveranciers en met onder andere retail serviceorganisatie ANWR-GARANT.”

Bezoek de website van C.A.S.T. of bekijk meer referenties in de categorie 'Mode en Sport'

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de functionaliteiten in VMSII gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de branche.  Klik op uw branche in het linkermenu voor meer informatie en functionaliteiten. 

Contact
Bent u ook benieuwd of VMSII voor uw branche de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden
gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 - 442 44 20.

Klik hier voor branchespecifieke functionaliteiten