Aegir Divecenter start online verkoop met Vendit

Zorgeloos duiken en snorkelen begint bij Aegir Divecenter. Sinds 1972 een bekend begrip voor echte duikliefhebbers. Alle duikmaterialen en duikpakken zijn verkrijgbaar in de showroom en in de winkel in Stein (Zuid Nederland). Vanaf 2016 is Aegir een samenwerking aangegaan met automatiseerder Vendit. De samenwerking omvat zowel de offline als online aanpak van de winkel.

Online

Internethandel is niet tegen te houden. Een overduidelijke uitspraak van Maurits van Gulick, eigenaar Aegir Divecenter “ Het is gewoon zo! We hebben jarenlang onze website als etalage ingezet, maar het extra verkoopkanaal is niet te missen! Het is natuurlijk wel een uitdaging om van een webshop, in een moeilijke en servicegerichte markt, een primair verkoopkanaal te maken. Samen met Vendit zijn we deze uitdaging aangegaan. De keuze voor een webshop is zeker niet over één nacht ijs gegaan. Er is veel concurrentie in de branche en wil je het goedkoopst zijn of de beste? Wij specialiseren ons vooral in het topsegment. Voor speciale onderdelen en materialen moet je bij ons (of in onze webshop) zijn. Duikpakken zijn niet te bestellen via de webshop. Met het oog op hygiëne en om de meest ideale pasvorm te garanderen zijn pakken alleen leverbaar in ons duikcentrum.”

Vendit

Van Gulick vervolgt: “Met de nieuw gekozen strategie liepen we met ons vorige pakket tegen flinke beperkingen aan. Zodoende zijn we op zoek gegaan naar een alternatief wat zowel online als offline een sterke oplossing kon bieden. Met meer dan 4.000 artikelen in combinatie met een flinke groep leveranciers werkt het Vendit Systeem voor ons als speciaalzaak erg goed. Het team van Vendit heeft ons in het webshop-proces goed bijgestaan. De samenwerking met de afdeling web development is erg prettig verlopen en ik zou Vendit zeker aanraden aan bedrijven die offline en/of online willen starten of willen (door)groeien. ”

Over Aegir Divecenter

Aegir helpt de onderwaterwereld te ontdekken met een duikuitrusting die naadloos aansluit op alle wensen en behoeften. Als duiker vind je hier alle benodigdheden om van iedere duik een onvergetelijke ervaring te maken. Alleen zorgeloos genieten als het duikmateriaal van goede kwaliteit is. Daarom levert Aegir Divecenter enkel kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde topmerken zoals Aqua Lung, Bare, BTS, DUI, Halcyon, OMS, Shearwater, Scubapro, Suunto en Waterproof. Zodat het snorkel- en duikmateriaal betrouwbaar is. Ook voor reparaties is Aegir Divecenter het juiste adres. De duikuitrusting wordt altijd door gecertificeerde medewerkers onderhouden en gerepareerd.

Havenstraat 34A, 6171 EE Stein
www.aegir.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!