Afrekensystemen Vendit

Een goed afrekensysteem, ofwel een kassasysteem wordt steeds belangrijker. Tegenwoordig dienen afrekensystemen niet alleen meer als apparaat om uw geldzaken te regelen, maar is het een complete oplossing geworden. Specifiek op maat gemaakt zodat het systeem perfect aansluit op de eisen van uw onderneming.

Bij Vendit begrijpen wij dat er binnen iedere branche specifieke wensen zijn voor een perfect afrekensysteem. Of u nu een klein of groot winkelbedrijf hebt, een groothandel of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming beschikken wij over een geschikt kassasysteem. Wij verzorgen de complete oplossing!

Het Vendit afrekensysteem kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Omdat iedere branche andere specialisme vraagt, hebben wij de functionaliteiten aangepast aan de werkwijze van ondernemers in verschillende vakgebieden. Zo kunt u alle gegevens die opvragen die u interessant vindt en ziet u altijd en overal een volledig en actueel overzicht van uw orders en voorraad.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Kiezen voor een van de afrekensystemen

Bent u een ondernemer en op zoek naar een kassasysteem? Dan zijn de afrekensystemen van Vendit een uitstekende aanvulling voor uw bedrijf. Door de flexibele opzet van de software is Vendit in staat om uitdagingen in specifieke branches met succes aan te gaan. Binnen een oogopslag heeft u een compleet inzicht in uw gehele onderneming.

Bent u van plan om te groeien en wilt u een webshop beginnen? Dan groeien wij met u mee en zorgen wij voor een naadloze koppeling tussen het afrekensysteem, de boekhouding en de webshop. Met het Vendit afrekensysteem bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Voordelen van afrekensystemen

  • Altijd en overal toegang
  • Verschillende software koppelen
  • Altijd een back-up
  • Geïntegreerde betalingsmogelijkheden koppelen
  • Offline en online gegevens samenvoegen en afstemmen

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Vendit is actief in veel verschillende vakgebieden: van fashion, speelgoed en elektronica tot aan witgoed en interieur.  Voor elke branche beschikken wij over specifieke afrekensystemen. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring op het gebied van winkelautomatisering weten wij goed wat er speelt bij de ondernemers.

Gaat u aan de slag met een afrekensysteem van Vendit? Dan komt een Vendit consultant langs bij u op locatie om te helpen met de installatie en inrichting van het systeem. Daarnaast krijgt u een training verzorgt waar de belangrijkste functionaliteiten en toepassingen aan bod komen.  Zijn er in de toekomst problemen? Onze helpdesk staat klaar om u persoonlijk te woord te staan voor uw vragen en support op afstand.

Bent u opzoek naar een kassasysteem voor uw onderneming? Bekijk hier onze mogelijkheden of laat u vrijblijvend door ons adviseren. Neem gerust contact met ons op! Een kassa kopen doet u bij Vendit!

Maak kennis met een deel van onze klanten