Audio en witgoedzaak XAB Diemen persoonlijk met Vendit

Sinds drie en een half jaar bestaat XAB Diemen, een nieuwe formule voor een audio- en witgoedzaak. Oprichters Aernout Bax en Robbert Cligge geven hun visie op de marktontwikkelingen, de wildgroei aan webshops en onpersoonlijke megamarkten. Met een kleine showroom, heerlijke koffie en een gezellige tafel is er altijd tijd beschikbaar voor een persoonlijk gesprek.

XAB showroom

Aernout Bax aan het woord: “De manier van winkelen is zo ontzettend aan het veranderen de laatste paar jaar. Onze doelgroep komt voornamelijk uit Amsterdam en omgeving en daar is duidelijk een behoefte aan service en oprechte interesse in de klant. Onze gehele aanpak is hierop gebaseerd. Zo hebben wij goed contact met onze klanten via Twitter, Facebook, LinkedIn en WhatsApp. Zo maken we dit ook duidelijk via onze reparatiepagina op onze website. We laten geen steeksleutels zien, maar de gezichten van de personen die de reparaties gaan uitvoeren.”

Apparaat wat alles onthoud

“Bij de start van onze winkel wisten we meteen dat er geïnvesteerd moest worden in automatisering. We waren eigenlijk gewoon op zoek naar een apparaat dat alles voor ons onthoudt. Het Vendit Systeem is dit systeem. Vanaf dag één was alles duidelijk en het werkt altijd. Een intuïtief systeem zodat handgeschreven bonnetjes en het kaartenbakje gelukkig verleden tijd zijn. We verkopen premium brands en meer. Zo informeerde onlangs een klant naar een specifieke Amerikaanse koelkast. We kenden het merk niet, maar na enig onderzoek in ons uitgebreide netwerk konden we de gewenst koelkast leveren. Bovendien hebben we er zelfs al diverse verkocht. Al deze leveranciersdata en klantgegevens staan in het Vendit Systeem waardoor we vanuit de in- en verkoophistorie de klanten goed van dienst kunnen zijn.”

Over XAB Diemen

XAB is de meest service gerichte en betrouwbare elektronicazaak met topmerken van Amsterdam en wijde omtrek. Wij hebben jarenlange ervaring in de elektronica- & witgoedwereld en weten als geen ander welke apparaten je juist wel of niet moet hebben.
Kom gerust langs en stel je vragen, wij weten bijna altijd het antwoord. Wij zijn de tegenhanger van de webwinkels; geen dure webshop, geen dure showroom, wel 100% advies en wel 100% service met een eigen reparatieafdeling. Bovendien zorgen wij voor plaatsing en onderhoud.

Gruttoplein 10, 1113 HM Diemen
www.xab-diemen.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!