Vendit kassasysteem voor Caravan – Outdoor retailers

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de werkwijze in het Vendit kassasysteem en de POS software gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de caravan- en outdoorbranche.

Met het Vendit winkelmanagement systeem en de POS software is het mogelijk voor u om naast reguliere artikelen ook met Units te werken. Units zijn onmisbaar als het gaat om de verkoop/reparatie van bijvoorbeeld auto’s, motoren, boten, caravans of campers. Het uiteindelijke samengestelde product wordt vaak samengesteld aan de hand van diverse fabrieksopties, accessoires en persoonlijke klantwensen. Doordat Vendit verregaande ondersteuning biedt aan het gebruik van Units, is het mogelijk om per merk of type/uitvoering, alle mogelijke fabrieksopties en accessoires, met bijbehorende bestelnummers, omschrijvingen en inkoop-/verkoopprijzen vast te leggen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om tijdens het verkoopproces de gewenste samenstelling van het product te configureren, te bestellen en te factureren. Iedere Unit is binnen het Vendit systeem uniek, waardoor u direct inzage heeft in de complete historie van de Unit, zoals inkoop/verkoop/inruil/onderhoud/reparaties en eigena(a)r(en). Daarnaast biedt Vendit de mogelijkheid om Units eenvoudig in te plannen in de grafische werkplaatsplanning, om deze klaar te maken voor verkoop of om onderhoud/reparaties aan uit te voeren. Hierbij kunt u vrije en/of vooraf gedefinieerde werkzaamheden opgeven, inclusief de benodigde arbeidstijd, monteur(s) en bijbehorende uurtarieven.

Leveranciersdata

Vendit werkt samen met diverse leveranciers, waardoor het voor uw branche eenvoudig is een leveranciersdata/artikelbestanden te importeren. Bekijk direct welke partners met Vendit samenwerken in uw branche!

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Marco Pauw
Pauw Recreatie

“Doe het goed, doe het groot of doe het niet. In 2011 hebben wij een pand van 12.000 m2 laten bouwen. Met 65 medewerkers, waaronder 45 voltijd, moeten we in controle zijn. Hiervoor is automatisering essentieel. Caravanverkoop met werkplaats is vergelijkbaar met een autobedrijf en daarnaast zijn de shops (kampeer, winter, outdoor) vergelijkbaar met een bouwmarkt. Bij het selectietraject van automatisering is daar is rekening mee gehouden. Managementinformatie is belangrijk en daarom is de keuze op Vendit gevallen. We willen onder andere weten wat en wanneer er per persoon verkocht is, welke uren de monteurs schrijven en welke artikelen top of flop zijn.”

Marco Pauw; eigenaar Pauw Recreatie in Heerhugowaard

Vendit POS software functies:

 • Eenvoudig aanmaken van klantorders met aanbetaling en facturatie op rekening
 • Offertes maken voor klanten
 • Actuele artikelinformatie en samengestelde artikelen
 • Reparatiemodule met uitgebreide grafische planning
 • SMS module waarbij tijd kan worden bespaard door het versturen van een SMS als er een reparatie gereed of een order binnen is
 • Eenvoudige klantselecties maken ten behoeve van specifieke mailingen
 • Koppeling met alle bekende boekhoudpakketten, waaronder Twinfield en Exact
 • Klantenpas- en loyaliteitsmodule mogelijk, inclusief klantenpas en/of sleutelhanger leverbaar
 • Bruikleen- en inruilregistratie
 • Serienummerregistratie
 • Omzetsnelheid en doorverkoopcijfers
 • Tijdregistratie werknemers
 • Klantorders en reserveringen