Informatie over Coronavirus (COVID-19)

Bij Vendit zetten we alles op alles om onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk te beschermen tegen het Coronavirus (COVID-19).  Gezien de huidige bezorgdheid over COVID-19, hebben we de onderstaande informatie opgesteld om u te helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen over hoe wij omgaan met de actuele omstandigheden.

Als (online) retailer wilt u uw klanten zo goed mogelijk blijven bedienen.

We begrijpen dat het voor u lastig is en dat u misschien vragen heeft. We kunnen u geruststellen; onze collega’s doen hun uiterste best om u te helpen.

De gezondheid van ú en van onze medewerkers staat voorop. Uit voorzorg heeft Vendit besloten zo veel mogelijk medewerkers thuis te laten werken. De bereikbaarheid van onze collega’s is onveranderd, maar kan door omstandigheden toch anders lopen dan normaal. Bent u zich aan het oriënteren of al vele jaren klant? Wij zijn algeheel inzetbaar en zijn u graag van dienst.

We wensen u veel sterkte in deze, voor iedereen, onzekere tijden.

Veel gestelde vragen

Is Vendit bereikbaar?

Zowel de support afdeling als de receptie van Vendit is vooralsnog iedere werkdag geopend van 09.00 – 17.30 uur. Om eventuele vertraging te voorkomen, verzoeken wij u wel om in de komende periode enkel te bellen voor storingen en bij vragen ons te mailen op support@vendit.nl.

Thuiswerken met het Vendit Systeem

Wanneer uw Vendit systeem in de Cloud werkt, kunt u eenvoudig een computer of laptop thuis installeren om verder te werken. Werkt u nog niet in de Cloud en wenst u ook thuis te werken? Neem dan contact met ons op.

Het installeren van het Vendit systeem is eenvoudig en gemakkelijk door u uit te voeren. Zorg er allereerst voor dat uw Vendit systeem is voorzien van de laatste update. Via deze link kunt u de installatie handleiding terugvinden en de benodigde software installeren.

Veel vragen kunnen beantwoord worden via het Vendit Systeem – Online Help.

Enkele tips

  • Bekijk en evalueer uw voorraad, ga inventariseren. Dan is de actuele stand van zaken heel duidelijk.
  • Overweeg de mogelijkheid om online te gaan ondernemen. Via een eigen webshop of via marketplaces.
  • Bent u online al actief? Zorg ervoor dat u beter vindbaar bent en trek meer bezoekers naar uw webshop.
  • Zijn uw openingstijden gewijzigd? Stel een persoonlijk aanbod op voor uw vaste klantengroep, zodat ze u weten te vinden.
  • Overweeg uw artikel bestanden op te schonen.