Digitale VVV cadeaubon

VVV Cadeaubonnen gaat stoppen met de papieren VVV Cadeaubon! Deze zal in de loop van het jaar vervangen worden door de digitale VVV Cadeaukaart. Dit is voor het Vendit Systeem geen probleem; het Vendit Systeem kan prima omgaan met deze nieuwe digitale Cadeaukaart.

Aangeven koppeling digitale cadeaubon
Om deze koppeling in te kunnen stellen dient u een aansluiting bij Intersolve te hebben t.b.v. deze VVV Cadeaukaart. Intersolve is de partij die de registratie van de betalingen namens VVV afhandelt. Deze aansluiting kunt u voltooien door de volgende stappen te volgen:

Registreer u via: www.vvvcadeaukaart.nl/aansluiten

In één van de vervolgschermen van de registratie kunt u kiezen welke betaaloplossing er gebruikt moet worden. Hier kiest u voor Kassasysteem:

Vervolgens vult u bij Kassaleverancier onze naam in (Vendit B.V.) en als aansluitnummer vult u uw licentienummer van het Vendit Kassapakket in. Indien u deze niet weet kunt u het nummer opzoeken in het hoofdmenu via Help -> Over Vendit:


In het scherm wat dan opent ziet u uw licentienummer staan. Let op: ieder filiaal heeft een eigen licentienummer, houdt hier dus rekening mee bij de aanvraag!

Nadat u uw aanmelding heeft voltooid zal Intersolve deze gegevens verwerken in hun systeem. Naar verwachting zullen de eerste koppelingen begin september door Intersolve opgeleverd worden en u kunt vanaf dan contact opnemen met de Vendit Helpdesk en zij zullen u dan voorzien van de juiste inloggegevens en een handleiding om de koppeling in te stellen.

De nieuwe VVV Cadeaukaarten zullen vanaf half oktober gedistribueerd worden.

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!