Dropblock

DropBlock en Vendit gaan perfect samen

Retail zit in ons bloed, met de jaren lange ervaring in de retail weten we wat er echt belangrijk voor u is. Iedere omgeving en klant is anders; gelukkig, want uw fysieke winkel met uw medewerkers kunnen daarmee het onderscheid maken. Een webshop is echter wel een noodzakelijke aanvulling. Dat heeft DropBlock en Vendit voor u geregeld, want u zit vast niet op nog meer werk te wachten.

Tijd is geld
De meeste kosten van een webshop zitten in het onderhoud van de artikelen met alle specificaties, prijzen en afbeeldingen. Dit kunt u nu helemaal zelf! De gegevens worden automatisch vanuit uw kassa op de website geplaatst. De vormgeving is eenmalig en kunnen wij voor u regelen. De meeste klanten kiezen ervoor om de opmaak van de webshop uit te besteden en de producten te onderhouden via het Vendit kassasysteem. Er zijn altijd momenten dat het rustig is maar u moet toch bezetting houden achter de kassa, een mooie gelegenheid om de artikelen met o.a. teksten, afbeeldingen en prijzen bij te werken, zo werkt u tegelijk in de winkel en in de webshop.

Gemak dient de mens
Vendit en DropBlock hebben in samenwerking een betaalbare koppeling gemaakt. Voor 500 tot 1000 euro wordt uw webshop gemaakt en voor een paar tientjes per maand worden alle technische zaken voor u geregeld. Geen zorgen over backups, firewalls en zoekmachines. En de orders komen via de webshop rechtstreeks binnen in de kassa.  DropBlock geeft u rust en meer vrije tijd.

Meer weten? Kijk op: dropblock.nl

Meer informatie over Vendit?

Menu