Front-end applicatie developer (medior/senior)

Wij zoeken een developer

De Vendit software is het kloppend hart van een winkel/groothandel en regelt alle processen die te maken hebben met verkoop, inkoop, omni-channel/webshops/e-commerce, logistiek, voorraadbeheer, boekhouding, reporting/dashboarding en nog veel meer. Middels API’s en Azure Service Bus worden daarnaast real-time koppelingen gemaakt met diverse externe partijen zoals boekhoudprogramma’s, leveranciers, webshops en verzekeringsmaatschappijen.

Het is jouw taak om samen met je team dit Vendit programma te voorzien van een compleet nieuwe front-end en dit verder uit te bouwen met allerlei nieuwe functionaliteiten, waarbij stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en de beleving van de eindgebruiker centraal staan.

Kortom: wij hebben een mooie uitdaging voor een Front-end applicatie developer (medior/senior) als jij klaarliggen, bij een professioneel en gezond bedrijf.

Jouw profiel:

  • Minimaal 3 jaar ervaring met front-end applicatie development in ASP.Net
  • Je hebt ruime ervaring met Api’s/JSON, Javascript, HTML, Bootstrap en jQuery
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook werken in teamverband
  • Goede mondelingen/schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels
  • Woonachtig in de regio Rijnmond / Rotterdam

Denk je dat bovenstaande functie jou op het lijf geschreven is?

Stuur je motivatie en uitgebreide CV naar pz@vendit.nl. Voor inlichtingen tijdens kantooruren kun je bellen met Vendit BV, afdeling personeelszaken: 010 – 442 4420.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Menu