Hobbyshop Gouda en het Vendit Systeem gaan hand in hand

Hobbyshop Gouda maakt gebruik van Vendit Systeem Automatisering Sinds september 2015 is Hobbyshop Gouda geopend aan de Lange Groenendaal in het ambachtskwartier van Gouda. Karry Folkerts, eigenaresse van Hobbyshop Gouda heeft na een lange loopbaan in het onderwijs, de grote stap naar het ondernemerschap gezet.

Hobby

Met schilderen en boetseren als hobby ondervond Karry dat de nodige artikelen bijna niet te vinden waren in de nabijgelegen dorpen. Karry Folkerts: “Ik zag een mooie kans en die heb ik gepakt! Ik ben de enige in Gouda die zo’n uitgebreid schilder, teken en brei assortiment aanbiedt. Natuurlijk was het een spannende stap om een eigen winkel te openen, maar het is ondertussen twee jaar geleden en ik heb er nog geen moment spijt van!”

Beperkingen

Om de kosten, tijdens de opstart van de winkel, zo laag mogelijk te houden heeft Hobbyshop Gouda gewerkt met een laagdrempelige softwaremodule voor de in- en verkopen. Folkerts: “Dit werkte op zich prima. Wel moesten we hier en daar dubbel werk verrichten. Want naast dit programma werkten we met een handgeschreven bestellingenboek om specifieke aanvragen te verwerken. Na een bepaalde periode merkten we toch dat het systeem beperkingen had. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Nu ik met het systeem van Vendit werk besef ik pas hoeveel extra werk we hebben verricht in de afgelopen tijd.”

Vendit Systeem

“Met meer dan 6.000 artikelen in de winkel is het grootste voordeel van het Vendit systeem het gemak van bestellen! Vroeger was dit omslachtig en was ik er veel tijd kwijt. Nu maak ik een bestellijst en leg ik deze geprint en wel bij de kassa. Bij levering controleer ik de lijst en boek ik de producten door. Zeer eenvoudig!  Ik heb twee dames die bijspringen in de winkel.  Bij mijn afwezigheid kunnen zij zelf ook met gemak de bestelling aan de hand van de bestellijst controleren. Nu kan ik toch makkelijker een weekje op vakantie!” Voegt Karry lachend toe.

Ludieke actie

Om Hobbyshop Gouda op de kaart te zetten heeft Karry een zeer creatieve manier van reclame bedacht. Ze hebben een oude Piaggio weten te bemachtigen en in de zeer opvallende roze kleur van het logo gespoten. Met mooie, maar ook makkelijk vervangbare, reclamebanners is het een erg leuke manier om naamsbekendheid te werven.

Over Hobbyshop Gouda

Hobbyshop Gouda is de hobbywinkel van Gouda waar u voor al uw hobbymaterialen terecht kunt. U kunt hier terecht voor kunstschildersmaterialen, kunstschildersverf / hobbyverf van Royal Talens: Van Gogh en Amsterdam en olieverf van Rembrandt, penselen, allerlei tekenmaterialen, schildersezels, schildersdoeken, canvas, teken- en schilderpapier van o.a. Canson, arts- and crafts, hobbymaterialen, hobbygereedschappen, garens van Scheepjeswol en Adriafil (sinds kort verkopen we ook garens van het bekende merk Lang Yarns), handwerk artikelen, papier van Papicolor etc etc. Kortom, zowel de hobbyist als de kunstenaar kan bij deze winkel terecht voor hobbyspullen en kunstenaarsbenodigdheden.

Lange Groenendaal 51, 2801 LR Gouda
www.hobbyshopgouda.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!