HOME IS.. concept store werkt samen met Vendit

HOME IS.. verkoopt een mix aan internationale brands women fashion, accessoires, lifestyle artikelen en meubels. In de winkel is een ‘home’ sfeer gecreëerd, waarin je je snel thuis voelt. Tevens kun je terecht voor een heerlijke cappuccino of kop thee met gebak.

In 2013 is HOME IS.. concept store in Amsterdam-Zuid geopend. Dit is een concept van Stephanie van de Vijver. Na haar studie is Stephanie al snel terecht gekomen aan de van Baerlestraat in Amsterdam. Met een unieke keuze voor merken heeft Stephanie een mooie collectie in de winkel geëtaleerd. Door een huiselijk interieur sluiten de artikelen mooi bij elkaar aan en kan men terecht voor een breed scala aan mode- en woonartikelen, sieraren en meubelen.

Hoe het begon

Terwijl Stephanie druk bezig is met het vernieuwen van haar collecties heeft ze ook even de tijd om haar keuzes toe te lichten: “HOME IS.. concept store begon een paar jaar geleden als een webshop, wat eigenlijk zich vrij vlug ontwikkelde. Na het vinden van het huidige winkelpand aan de van Baerlestraat had ik mijn keuze snel gemaakt. Na een periode van bonnetjes met de hand uitschrijven en administratie in Excel, was ik het zat. Gelukkig ben ik overgestapt op het kassasysteem van Vendit. Sinds mei werk ik met dit winkelmanagementsysteem en daar ben ik er erg content mee! Het scheelt me veel werk en door middel van verschillende managementrapportages weet ik nu precies wat er in mijn winkel gebeurd. Soms verrassen cijfers je. Sommige artikelen zal ik gaan afstoten en andere zal ik juist meer gaan inkopen. Het inzicht is erg prettig.” aldus Stephanie van de Vijver, eigenaresse van HOME IS.. concept store.

We vroegen Stephanie naar haar toekomstplannen. “Het is nu druk! Wie weet, misschien verhuizen binnen Amsterdam naar een groter pand of een tweede filiaal openen? Houd de ontwikkelingen in de gaten.”

Over HOME IS.. concept store

HOME IS.. concept store is een hotspot voor young professionals die een eigen stijl hebben en waar design en klassiek op een mooie manier samengaan. De muren zijn elke maand gevuld met afwisselende kunstenaars en om de paar maanden nodigt HOME IS jonge ontwerpers uit. De winkel en de koffiebar nodigen uit om even bij te tanken, bij te praten en te genieten van merken als Baum und Pferdgarten, Nanushka, Stine Goya, Suzie Winkle, Libertine Libertine, Bloomingville, Overload Studio’s.

Is jouw winkel nog niet geautomatiseerd?
Neem dan contact op met Vendit via sales@vendit.nl
en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!

Menu