Kassa Kopen | De mogelijkheden van Vendit

0
Meer dan 10.000 gebruikers
0
in meer dan 40 branches actief
0
jarig bestaan!
0
Vanaf 79 euro per maand

Kassa kopen? Vendit kassasystemen 

Bent u een ondernemer en wilt u een kassa kopen? Dan zijn de kassa oplossingen van Vendit een uitstekende aanvulling voor uw bedrijf. De kassa van Vendit zorgt ervoor dat u binnen een oogopslag inzicht krijgt in uw gehele bedrijf. Of u nu een klein of groot winkelbedrijf bent, een filiaalbedrijf, combi winkel, groothandel, franchiseorganisatie of Retail Service Organisatie, voor iedere onderneming hebben wij de juiste kassa.

Wat voor kassa heeft u nodig?

De automatisering van uw winkel kan een flinke stap zijn voor uw onderneming. Een kassa kopen doet u dan ook niet zomaar. Wij begrijpen dat een onderneming altijd in beweging is en dat een kassa een belangrijk en cruciaal onderdeel is van het bedrijf.  U wilt dus direct de meest geschikte kassa kopen. Maar, welke kassa is dat? Wilt u graag een kassa dat is voorzien van voorraadstatistieken? Of wilt u graag werken met tablet kassa’s of met een kassa met touchscreen?

Al in meer dan 40 branches worden elke dag de compleet, geautomatiseerde kassa’s van Vendit gebruikt.

Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, kunnen wij de functionaliteiten in het Vendit systeem aanpassen op de werkwijze van jouw bedrijf. Laat u door ons adviseren. Onze experts helpen u met het vinden van een geschikte kassa dat aansluit op uw branche, wij kijken naar uw wensen en uw manier van werken en spelen daarop in. Vendit levert u meer dan een doorsnee kassa.

Bekijk hier alle branches waarin Vendit actief is

Waarom een kassa van Vendit?

De kassa van Vendit kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid: iedereen kan ermee werken! Als u wilt gaan werken met het kassasysteem van Vendit, dan komt een Vendit consultant bij u langs om u te adviseren bij de installatie en inrichting van uw nieuwe kassa. Indien u wenst kunnen er extra trainingen worden gegeven.

De kassa van Vendit heeft een directe koppeling met boekhoudpakketten en bekende leveranciers. Tevens is het kassasysteem uitgerust met een helpdesk voor al uw vragen en biedt Vendit support op afstand. Daarnaast kunt u kiezen uit extra toepassingen en modules om uw winkelautomatisering helemaal op maat te maken. Met een kassa van Vendit heeft u in een oogopslag een compleet inzicht in uw gehele onderneming.

  • Altijd en overal toegang
  • Offline en online gegevens samenvoegen
  • Altijd een back-up
  • Verschillende software koppelen
  • Geïntegreerde betalingsmogelijkheden koppelen
  • Helpdesk

Interesse in een kassa van Vendit?

Een kassa van Vendit bevat standaard veel functionaliteiten, waarmee u uw winkel(bedrijf), groothandel of Retail Service Organisatie optimaal automatiseert. Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en uw specifieke wensen zorgt Vendit voor een passende kassa. U kunt bijvoorbeeld loyalty- en combinatiekortingen, voorraadadministratie en prijslijst modules toevoegen. Of, extra koppelingen zoals een weegschaalkoppeling, webshop, en boekhoudkoppeling.

Heeft u interesse in een kassa, speciaal op uw branche toegespitst? Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw automatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

POS Systeem | Vendit Systeem

ONZE KLANTEN :

Amifloor_Vendit_Kassasysteem_Home

“Met goede service en eerlijke adviezen de markt bedienen”

Mobes Vendit Kassaysteem gebruiker

Groothandelsbedrijf Mobes: ‘Niet zomaar een elektrische fiets’

NUHAVN home Gebruiker Vendit Automatisering

“Werken op basis van consignatie is een stuk eenvoudiger door Vendit”

Very Cherry gebruiker van Vendit

Met trots ontworpen in Rotterdam: Very Cherry

Nog niet overtuigd? Lees hier onze referenties

Menu