Kassa kopen? Vendit kassasystemen

Bent u een ondernemer en wilt u een kassa kopen? Dan zijn de kassa oplossingen van Vendit een uitstekende aanvulling voor uw bedrijf. De kassa van Vendit zorgt ervoor dat u binnen een oogopslag inzicht krijgt in uw gehele bedrijf. Of u nu een klein of groot winkelbedrijf bent, een filiaalbedrijf, combi winkel, groothandel, franchiseorganisatie of Retail Service Organisatie, voor iedere onderneming hebben wij de juiste kassa.

Wat voor kassa kopen?

De automatisering van uw winkel kan een flinke stap zijn voor uw onderneming. Een kassa kopen doet u dan ook niet zomaar. Wij begrijpen dat een onderneming altijd in beweging is en dat een kassa een belangrijk en cruciaal onderdeel is van het bedrijf.  U wilt dus direct de meest geschikte kassa kopen. Maar welke kassa is dat? Wilt u graag een kassa dat is voorzien van voorraadstatistieken? Of wilt u graag werken met tablet kassa’s of een kassa kopen met touchscreen?

Bij Vendit kunt u helaas geen kassa kopen, wij werken enkel met software abonnementen. Een kassa systeem kopen is bij Vendit dus een samenwerking aan gaan. Bekijk hier de mogelijke varianten aan abonnementen in plaats van kassa kopen voor winkel.

Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, kunnen wij de functionaliteiten in het Vendit Systeem aanpassen op de werkwijze van uw bedrijf. Laat u door ons adviseren. Onze experts helpen u met het vinden van een geschikte kassa dat aansluit op uw branche, wij kijken naar uw wensen en uw manier van werken en spelen daarop in.

Vendit levert u meer dan een doorsnee kassa.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Waarom een kassa kopen bij Vendit?

De kassa van Vendit kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid: iedereen kan ermee werken! Als u wilt gaan werken met het kassasysteem van Vendit, dan komt een Vendit consultant bij u langs om u te adviseren bij de installatie en inrichting van uw nieuwe kassa. Indien u wenst kunnen er extra trainingen worden gegeven.

De kassa van Vendit heeft een directe koppeling met boekhoudpakketten en bekende leveranciers. Tevens is het kassasysteem uitgerust met een helpdesk voor al uw vragen en biedt Vendit support op afstand. Daarnaast kunt u kiezen uit extra toepassingen en modules om uw winkelautomatisering helemaal op maat te maken. Met een kassa systeem kopen van Vendit heeft u in een oogopslag een compleet inzicht in uw gehele onderneming.

  • Altijd en overal toegang
  • Offline en online gegevens samenvoegen
  • Altijd een back-up
  • Verschillende software koppelen
  • Geïntegreerde betalingsmogelijkheden koppelen
  • Helpdesk

Interesse in een kassa systeem kopen?

Een kassa kopen voor winkel bevat standaard veel functionaliteiten, waarmee u uw winkel(bedrijf), groothandel of Retail Service Organisatie optimaal automatiseert. Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en uw specifieke wensen zorgt Vendit voor een passende kassa. U kunt bijvoorbeeld loyalty- en combinatiekortingen, voorraadadministratie en prijslijst modules toevoegen. Of, extra koppelingen zoals een weegschaalkoppeling, webshop, en boekhoudkoppeling.

Heeft u interesse in een kassa kopen winkel, speciaal op uw branche toegespitst? Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw automatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten