Kassa leverancier Den Haag

Bent u op zoek naar een kassasysteem, winkel- / kassasoftware of een kassaleverancier in Den Haag of in de omgeving Den Haag? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres! De bruisende stad Den Haag kent vele innovatieve, toonaangevende bedrijven die optimale service willen aanbieden aan hun klanten.

Van fietsenwinkels, kledingswinkels en doe-het-zelf winkels tot telecomzaken en groothandels die veel waarde hechten aan het voorraadbeheer. Den Haag is een moderne en veelzijdige stad waar al veel gebruik wordt gemaakt van onze services. Bent u op zoek naar een kassasysteem, kassasoftware of kassa leverancier Den Haag of in de buurt van Den Haag? Dan helpen wij u graag bij het leveren, installeren en ondersteunen van onze kassasoftware.

Onze partners uit Den Haag

In Den Haag zitten veel bedrijven die al gebruik maken van onze service. Deze bedrijven of organisaties bevinden zich in verschillende branches, dit gaat van horeca tot detailhandel. Als ondernemer wilt u natuurlijk graag verzekert zijn van een professionele en optimaal renderende webshop. De totaaloplossing van Vendit maakt online ondernemen eenvoudig. Zo biedt het op elk gewenst moment actuele voorraad- en artikelinformatie in de webshop. Alles overzichtelijk vanuit één systeem. Om een beetje een beeld te geven hebben wij een selectie gemaakt van bedrijven in Den Haag die gebruik maken van onze diensten.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Profs XXL

Bij Profs XXL kunt u terecht voor ruim 1200 m2 verf, behang, gordijnen, raamdecoratie en vloeren. De keuze is enorm. Met Vendit als kassaleverancier heeft Profs XXL voor een laag maandbedrag een volledig geïntegreerde webshop en koppeling met het boekhoudprogramma. Neem een kijk in de showroom. Het Haagse bakkie staat klaar.

Ooms Sport

Op zoek naar nieuwe schaatsen, skeelers of skates? Een complete uitrusting met helmen, handschoenen en beschermers? Bij Oomsport in Den Haag bent u aan het juiste adres. Oomsport is dé specialist en leverancier van skates, skeelers en schaatsen voor de gevorderde sporter. Oomsport heeft een drukbezochte webshop, welke volledig gekoppeld is met het Vendit Systeem. Bij Oomsport gaat u met geslepen schaatsen de deur uit.

Waarom kiezen voor Vendit?

Vendit heeft jarenlange ervaring in het leveren van diensten en service voor kassasystemen in Den Haag en omstreken, en kunnen u daardoor optimaal van dienst zijn. Wilt u lagere kosten, meer orders verwerken en uw afnemers (online en offline) voorzien van actuele voorraad- en prijsinformatie? Wij doen er alles aan om het kassasysteem aan uw wensen te laten voldoen. Voor iedere onderneming in Den Haag hebben wij een geschikt kassasysteem beschikbaar.

De voordelen van kassasoftware of een kassasysteem

  • Altijd en overal toegang
  • Mogelijkheid om verschillende software te koppelen
  • Altijd een back-up
  • Geïntegreerde betalingsmogelijkheden koppelen
  • Off- en online gegevens samenvoegen en afstemmen
  • Zeer gerichte statistieken en data-rapporten

Kassasysteem, kassasoftware en kassaleverancier in Den Haag

Of u nu eigenaar bent van een klein of groot winkelbedrijf, een filiaalbedrijf of een franchiseorganisatie in Den Haag en omstreken, voor iedere onderneming leveren wij een passend kassasysteem. Wij bieden een softwareoplossing in alle branches zodat uw bedrijf geautomatiseerd wordt en er meer kansen zijn om te groeien. Wij leveren onze kassasystemen in Den Haag bij u op locatie. Wij zullen deze ter plekke installeren en demonstreren zodat u meteen aan de slag kunt.

Bent u op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee u nóg succesvoller kunt ondernemen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010 – 442 44 20 of via de e-mail sales@vendit.nl. Ook is het mogelijk het contactformulier in te vullen contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak kennis met een deel van onze klanten