Beste kassa software

Omdat de vraag naar winkelautomatisering in de afgelopen jaren ontzettend is gegroeid, is een alles-in-één kassasoftware oplossing steeds belangrijker geworden. Waar een kassa vroeger simpelweg gebruikt werd voor het afrekenen van producten, is kassa software veel meer dan dat. De kassasoftware van Vendit neemt veel dagelijkse taken van de ondernemer over. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw omzet verhogen, zonder extra tijd te investeren. Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Kassa software kopen

In de afgelopen jaren zijn er vele ontwikkelingen geweest in de detailhandel. Zo oriënteren klanten zich niet alleen meer in de winkelstraten, maar is het internet (en daarmee vooral de webshops) het eerste oriëntatiepunt geworden. Naast de verandering bij de consument is er ook bij ondernemers het een en ander veranderd. Het terugdringen van de administratie en de drang om efficiënter te werken groeit met de dag. Kassa software is dan ook voor veel ondernemers de perfecte uitkomst.

De kassa software winkel oplossingen van Vendit zijn geheel naar wens in te stellen en daardoor geschikt voor elke branche en organisatie. De software geeft u in alle gevallen actueel inzicht in uw activiteiten en bevat een koppeling naar het boekhoudsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld als filiaalbedrijf met onze software binnen één omgeving met verschillende vestigingen en/of een centraal magazijn werken. Tevens kunt u door middel van onze rapportages en dashboards direct zien wat er zich binnen uw organisatie afspeelt. Zo beschikt elke vestiging real-time over alle actuele gegevens zoals klanten, artikelen, voorraden en prijzen. Daarnaast is deze software kassa uitstekend geschikt voor groothandels, filiaalbedrijven en webshops.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Kassasoftware met voorraadbeheer

Door de verschillende functionaliteiten van kassa software kunnen veel dagelijkse processen worden geautomatiseerd. Een van de belangrijkste functionaliteiten is dan ook de managementondersteuning. De kassa software zorgt voor extra inzichten in de prestaties van de organisatie en werknemers, en heeft zich daarmee ontwikkelt tot een ‘dashboard van prestaties’.

Maandelijks kunnen verschillende rapportages worden uitgedraaid, die ook gedurende de maand ingezien kunnen worden. Niet alleen de prestaties worden inzichtelijk maar ook de staat van uw voorraad. Het dashboard evenals de rapportages kunnen op afstand van de zaak worden bekeken, zodat u als ondernemer ten alle tijden tijdig kan bijsturen.

Inzichten met voorraadbeheer

Naast de extra management ondersteuningen biedt kassa software ook extra inzichten in uw voorraadbeheer, marges en totale verkoopgegevens. Op deze manier heeft u, van moment tot moment, inzicht in verschillende filialen, outlets of op de webshop plaatsvindt. Zo kunt u, wanneer u dit regelmatig in de gaten houdt, tijdig uw voorraad bestellen om altijd aan de verwachtingen van uw klant te voldoen.

Aan ander voordeel van deze extra inzichten is dat u gemakkelijk uw klantenbestand kan opbouwen en uitbreiden. Zo weet u precies welke klanten geïnteresseerd zijn in uw producten en of diensten, waar u in eventuele verkoop- en marketingstrategieën gebruik van kunt maken.

Keuze uit kassa software

Bij Vendit zorgen wij ervoor dat onze service verder gaat dan enkel het leveren van de kassa software met voorraadbeheer. Wanneer u kiest voor kassa software van Vendit heeft u de keuze uit verschillende functionaliteiten: POS, Premium of Enterprise. Wij adviseren u graag over welk van onze functionaliteiten optimaal bij uw situatie past.

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten