Kassasysteem Detailhandel

0
Meer dan 10.000 gebruikers
0
in meer dan 40 branches actief
0
jarig bestaan!
0
Vanaf 79 euro per maand

Detailhandel kassasysteem: de laatste schakel tussen fabrikant en consument

Kassasysteem detailhandel | Omdat de detailhandel de laatste ‘schakel’ is tussen de fabrikant en de consument komt er veel bij kijken. De logistiek is daarom vooral in de detailhandel een belangrijke factor. Door te kiezen voor een speciaal kassasysteem voor detailhandel kunt u veel tijd besparen. Vendit heeft een kassasysteem ontwikkeld, dat perfect aansluit op de eisen van een kassasysteem in de detailhandel.

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Detailhandel Kassasysteem Vendit

Bij Vendit begrijpen wij dat elke branche andere functies van een kassasysteem vereist. Daarom hebben wij een speciaal kassasysteem detailhandel ontwikkeld. Dit kassasysteem heeft verschillende functies die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Wanneer u op zoek bent naar een kassasysteem binnen de modebranche, dan is het van belang dat uw kassasysteem opties zoals overzicht in voorraad door middel van kleur- en maatbogen, collecties aanmaken met tabel (kleuren en maten), voorraadbeheer/besteladvies en samengestelde artikelen, staffelkortingen, combinatiekortingen, en actieprijzen bevat. Ook voor woonbranches komen deze functies ontzettend van pas. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze SMS-module waarbij een SMS wordt verzonden wanneer een bestelling binnen is? Dit bespaart u veel kostbare tijd die u weer kunt investeren in andere activiteiten. Bekijk hier alle winkelautomatisering oplossingen voor uw branche!

Waarom Vendit?

Bent u een ondernemer? Dan zijn de winkelautomatisering oplossingen van Vendit een uitstekende aanvulling voor uw bedrijf. Met een kassasysteem van Vendit heeft u binnen een oogopslag inzicht in uw gehele bedrijf. Op deze manier is het een stuk gemakkelijker om uw omzet te verhogen. Dit, omdat wij handige koppelingen hebben toegevoegd tussen het kassasysteem en boekhoudprogramma’s en webshops. Elke maand kunt u gemakkelijk een omzet- en managementrapportage uitdraaien zodat u een duidelijk overzicht behoudt.

Dankzij onze technische kennis kunnen wij u ook omnichannel oplossingen aanbieden. Dit betekent dat wij volledige online én offline automatisering kunnen aanbieden in combinatie met ondersteuning van onze experts. Bent u een ondernemer in de detailhandel en wilt u efficiënter te werk gaan? Kies dan voor een kassasysteem van Vendit en start direct met een compleet automatiseringssysteem waarmee u uw omzet kunt verhogen. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Kassasysteem Detailhandel | Vendit

ONZE KLANTEN :

Amifloor_Vendit_Kassasysteem_Home

“Met goede service en eerlijke adviezen de markt bedienen”

Mobes Vendit Kassaysteem gebruiker

Groothandelsbedrijf Mobes: ‘Niet zomaar een elektrische fiets’

NUHAVN home Gebruiker Vendit Automatisering

“Werken op basis van consignatie is een stuk eenvoudiger door Vendit”

Very Cherry gebruiker van Vendit

Met trots ontworpen in Rotterdam: Very Cherry

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Menu