Kassa leverancier, kassasysteem en kassasoftware in Amsterdam

Amsterdam is dé plek voor innovatieve retail, horeca, fashion en groothandel concepten. Heeft u een onderneming in Amsterdam die aansluit op deze branches én bent u op zoek naar een kassa leverancier, kassasysteem of kassasoftware in de omgeving Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Laat u ondersteunen door een slim kassasysteem, op maat gemaakt, zoals deze Amsterdamse ondernemers:

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Expert 

Expert is een klantgerichte vak speciaalzaak met 140 winkelketens, waaronder in Amsterdam. Zij onderscheiden zich met drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Vendit is verantwoordelijk geweest voor de automatisering van Expert winkels, die wij persoonlijk hebben geleverd en geïnstalleerd.

Solar Fashion & More

Solar Fashion & More is een groothandel in damesaccessoires (schoenen, tassen, sjaals, riemen en sieraden) en bieden een uitgebreide collectie aan dames fashion. Zij verkopen uitsluitend aan winkeliers, via de webshop en in hun mooie showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Nieuws Innoventions

Waar de collectie startte met design artikelen, veranderde dit met de jaren naar meer commercieel georiënteerde producten. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit een uitgebreide collectie van cadeaus voor elke leeftijd en gelegenheid.

Waarom Vendit?

Een Vendit kassasysteem is niet alleen bedoeld om betalingen aan te nemen. Ons kassasysteem en kassasoftware Amsterdam kan ook ingezet worden als business management tool, die u inzichtelijk data kan bieden. Met deze data bent u in staat om betere bedrijfsbeslissingen te nemen, klantervaringen te verbeteren en uw dagelijkse processen beter te optimaliseren.

Of u nu een klein of groot winkelbedrijf bent, een filiaalbedrijf, combi winkel, groothandel, franchiseorganisatie of Retail Service Organisatie heeft in Amsterdam, voor iedere onderneming hebben wij de juiste oplossing. Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, hebben wij de functionaliteiten in ons kassasysteem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in de diverse branches. Daarnaast kunt u kiezen uit extra toepassingen en modules om uw winkelautomatisering helemaal op maat te maken.

Voordelen van kassasoftware of een kassasysteem

  • Altijd en overal toegang
  • Mogelijkheid om verschillende software te koppelen
  • Altijd een back-up
  • Geïntegreerde betalingsmogelijkheden koppelen
  • Off- en online gegevens samenvoegen en afstemmen
  • Zeer gerichte statistieken en data-rapporten

Kassa leverancier, kassasysteem en kassasoftware in Amsterdam

Bent u op zoek naar een kassa leverancier, kassasysteem of kassasoftware in de omgeving Amsterdam? Dan is Vendit uw juiste partner. Wij leveren onze kassasystemen en kassasoftware in Amsterdam. In alle branches bieden wij uw passende software aan op het hoogste niveau. Voor elke branche beschikken wij over specifieke kassasoftware en systemen. Perfect afgestemd op uw werkwijze.

Laat u vrijblijvend door ons adviseren. Neem gerust contact met ons op. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten