Kassasysteem Rotterdam

De bruisende stad Rotterdam kent vele innovatieve bedrijven die de optimale service willen bieden aan hun klanten. Bij het leveren van optimale service is een modern kassasysteem van essentieel belang. Van kledingwinkels die het belangrijk vinden dat de webshop en de fysieke winkel naadloos in elkaar overlopen tot telecomzaken die veel waarde hechten aan het voorraadbeheer.

Rotterdam is een veelzijdige stad waar al veel gebruik wordt gemaakt van onze services. Bent u op zoek naar een kassaleverancier, kassasoftware of kassasysteem Rotterdam of in de buurt van Rotterdam? Dan helpen wij u graag bij het leveren, installeren en ondersteunen van onze kassasystemen.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Very Cherry

De brandstore Very Cherry is gevestigd in Rotterdam en is zowel online als offline te bezoeken. Omdat Very Cherry werkt met een eigen label, komt er veel administratie bij kijken. Zij zijn erg tevreden met de automatisering oplossingen van Vendit, zeker in combinatie met de webshop draagt het kassasysteem bij aan een snellere groei van de onderneming.

Optie1

Optie 1 is een Franchiseonderneming en beschikt over verschillende winkels verspreid door heel Nederland. Deze telecomspecialist heeft een vestiging in de wereldstad Rotterdam. Het innoverende bedrijf maakt gebruik van de automatiseringsdiensten van Vendit zodat alle gegevens en data van de verschillende vestigingen nauw in elkaar overlopen.

Waarom kiezen voor Vendit?

Vendit heeft jarenlange ervaring in het leveren van diensten en service voor kassasystemen in Rotterdam en kunnen u daardoor optimaal van dienst zijn. Wat u wensen en behoeften ook zijn voor een kassasysteem Rotterdam, en in welke branche u zich ook bevindt, wij doen er alles aan het kassasysteem aan uw wensen te laten voldoen. Voor iedere onderneming in Rotterdam, zowel klein als groot is er een geschikt kassasysteem beschikbaar.

Het veelzijdige kassasysteem maakt het niet alleen mogelijk betalingen uit te voeren maar het systeem zorgt er ook voor dat u beschikking heeft over alle data. Zo kunt u de klantervaring, het voorraadbeheer en de dagelijkse processen nog beter monitoren en optimaliseren.

Voordelen van Vendit

  • Het leveren van automatiseringssystemen geheel aangepast aan uw branche
  • Installatie en trainingen op locatie
  • Directe koppeling met boekhoudpakketten en bekende leveranciers.
  • Helpdesk en support op afstand

Kassa leverancier, kassasoftware en kassasysteem Rotterdam

Heeft u een winkel of onderneming in de omgeving van Rotterdam en bent u opzoek naar een kassaleverancier, kassasoftware of kassasysteem Rotterdam? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres. Wij bieden in alle branches een passende oplossing zodat uw bedrijf geautomatiseerd wordt en er meer kansen zijn om te groeien. Wij leveren onze kassasystemen en softwareoplossingen in Rotterdam bij u op locatie.  Wij zullen deze ter plekke installeren en demonstreren zodat u meteen aan de slag kunt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag en bieden u de juiste oplossing die bij u past. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar via contactformulier010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

’s Gravenweg 433-437, 3065 SC Rotterdam
+31(0)10- 442 44 20
info@vendit.nl

Maak kennis met een deel van onze klanten