Vendit kassasysteem voor kledingwinkels

Als ondernemer binnen de kledingbranche heeft u vaak een drukke agenda. Van het analyseren van de laatste modetrends tot het afprijzen van de sale artikelen en het besteden van persoonlijke aandacht aan uw waardevolle klanten. Daarom helpen wij u graag bij het beheren van uw voorraad, zodat u zich hier niet meer druk over hoeft te maken. Het scheelt u uren met tijd, waardoor u in plaats van tijd te kort, juist tijd over houdt voor andere essentiële zaken. Ons kassasysteem voor kledingwinkels is speciaal ontwikkeld voor de kledingbranche en neemt handen vol werk van u over. Dit, omdat u binnen no-time gemakkelijk in het overzichtelijke systeem de voorraden en collectie kunt beheren en up-to-date kunt houden.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Vendit POS software functies:

 • Overzicht in voorraad door middel van kleur- en maatbogen
 • Collecties (kleuren en maten) aanmaken met tabel
 • Voorraadbeheer/besteladvies
 • Samengestelde artikelen, staffelkortingen, combinatiekortingen en actieprijzen
 • SMS module waarbij tijd kan worden bespaard door het versturen van een SMS als een bestelling binnen is
 • Aanmaken van klantorders met aanbetaling en facturatie op rekening
 • Eenvoudige klantselecties maken ten behoeve van mailingen
 • Registreren van voororders (seizoenscollecties en leverdata)
 • Koppeling webshop (optioneel)
 • Uitgebreide importmogelijkheden artikelen/barcodes/prijzen
 • Management-, omzet- en doorverkooprapportages
 • Tijdregistratie werknemers
 • Klantorders en reserveringen
 • Koppeling met alle bekende boekhoudpakketten, waaronder Twinfield en Exact

De voordelen van een kassasysteem voor kledingwinkels

Het in gebruik nemen van een kassasysteem scheelt niet alleen heel veel tijd, maar is daarnaast ook nog is erg functioneel. U kunt bijvoorbeeld verschillende overzichten bijhouden op het gebied van klantendata, kortingen, werknemers, en voorraden met betrekking tot verschillende maten en kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk het systeem te koppelen aan uw webshop. Heeft u dus zowel een online- als offline shop, dan kunt u dit eenvoudig in elkaar laten overlopen. Zo functioneert uw bedrijf cross channel, wat inhoudt dat u de klant via verschillende kanalen kunt bedienen. Het systeem helpt u niet alleen tijdens het verkoopproces, maar geeft u naderhand ook duidelijke rapportages van de omzet, marges en mogelijkheden.

Winkelautomatisering op maat

Voor u als fashion retailer bieden wij een geschikt systeem aan. Van eenmanszaak tot multinational, u kunt kiezen uit verschillende oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Voor de kleinere kledingwinkels hebben wij het Point of Sale systeem, voor de middelgrote winkels het Premium systeem en voor de grotere winkelketens met meerdere vestigingen het Enterprise systeem. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat het systeem aan al uw wensen en verwachtingen voldoet, wat we dan ook graag met u bespreken, zodat wij voor uw bedrijf het perfecte kassasysteem kunnen implementeren.

Bent u overtuigd?

Het Vendit kassasysteem voor kledingwinkels beschikt over een aantal standaardfuncties waarmee uw winkel optimaal geautomatiseerd is. Daarnaast bieden wij ook een aantal extra opties aan waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Bent u benieuwd wat Vendit voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten