Kassasysteem winkel: de laatste schakel tussen fabrikant en consument

Kassasysteem winkel | Omdat de detailhandel de laatste ‘schakel’ is tussen de fabrikant en de consument komt er veel bij kijken. De logistiek is daarom vooral in de detailhandel een belangrijke factor. Door te kiezen voor een speciaal kassasysteem voor detailhandel kunt u veel tijd besparen. Vendit heeft een kassasysteem ontwikkeld, dat perfect aansluit op de eisen van een kassasysteem in de detailhandel.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Kassasysteem winkel Vendit

Bij Vendit begrijpen wij dat elke branche andere functies van een kassasysteem vereist. Daarom hebben wij een speciaal kassasysteem detailhandel ontwikkeld. Dit kassasysteem heeft verschillende functies die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Wanneer u op zoek bent naar een kassasysteem binnen de modebranche, dan is het van belang dat uw kassasysteem opties zoals overzicht in voorraad door middel van kleur- en maatbogen, collecties aanmaken met tabel (kleuren en maten), voorraadbeheer/besteladvies en samengestelde artikelen, staffelkortingen, combinatiekortingen, en actieprijzen bevat. Ook voor woonbranches komen deze functies ontzettend van pas. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze SMS-module waarbij een SMS wordt verzonden wanneer een bestelling binnen is? Dit bespaart u veel kostbare tijd die u weer kunt investeren in andere activiteiten. Bekijk hier alle winkelautomatisering oplossingen voor uw branche!

Waarom Vendit?

Bent u een ondernemer? Dan zijn de kassasysteem detailhandel oplossingen van Vendit een uitstekende aanvulling voor uw bedrijf. Met een kassasysteem winkel van Vendit heeft u binnen een oogopslag inzicht in uw gehele bedrijf. Op deze manier is het een stuk gemakkelijker om uw omzet te verhogen. Dit, omdat wij handige koppelingen hebben toegevoegd tussen het kassasysteem en boekhoudprogramma’s en webshops. Elke maand kunt u gemakkelijk een omzet- en managementrapportage uitdraaien zodat u een duidelijk overzicht behoudt.

Dankzij onze technische kennis kunnen wij u ook omnichannel oplossingen aanbieden. Dit betekent dat wij volledige online én offline automatisering kunnen aanbieden in combinatie met ondersteuning van onze experts. Heeft u een winkel en wilt u efficiënter te werk gaan? Kies dan voor een kassasysteem van Vendit en start direct met een compleet automatiseringssysteem waarmee u uw omzet kunt verhogen. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kassa voor winkel met Vendit

Van eenmanszaak tot multinational, u kunt kiezen uit verschillende oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Voor de kleinere winkels hebben wij het Point of Sale systeem, voor de middelgrote winkels het Premium systeem en voor de grotere winkelketens met meerdere vestigingen het Enterprise systeem. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat het systeem aan al uw wensen en verwachtingen voldoet, wat we dan ook graag met u bespreken, zodat wij voor uw bedrijf het perfecte kassasysteem detailhandel kunnen implementeren.

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw kassasysteem winkel kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Het in gebruik nemen van een kassasysteem scheelt niet alleen heel veel tijd, maar is daarnaast ook nog is erg functioneel. U kunt bijvoorbeeld verschillende overzichten bijhouden op het gebied van klantendata, kortingen, werknemers, en voorraden met betrekking tot verschillende maten en kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk het systeem te koppelen aan uw webshop. Heeft u dus zowel een online- als offline shop, dan kunt u dit eenvoudig in elkaar laten overlopen. Zo functioneert uw bedrijf cross channel, wat inhoudt dat u de klant via verschillende kanalen kunt bedienen. Het systeem helpt u niet alleen tijdens het verkoopproces, maar geeft u naderhand ook duidelijke rapportages van de omzet, marges en mogelijkheden.

Als ondernemer binnen de kledingbranche heeft u vaak een drukke agenda. Van het analyseren van de laatste modetrends tot het afprijzen van de sale artikelen en het besteden van persoonlijke aandacht aan uw waardevolle klanten. Daarom helpen wij u graag bij het beheren van uw voorraad, zodat u zich hier niet meer druk over hoeft te maken. Het scheelt u uren met tijd, waardoor u in plaats van tijd te kort, juist tijd over houdt voor andere essentiële zaken. Ons kassasysteem voor kledingwinkels is speciaal ontwikkeld voor de kledingbranche en neemt handen vol werk van u over. Dit, omdat u binnen no-time gemakkelijk in het overzichtelijke systeem de voorraden en collectie kunt beheren en up-to-date kunt houden.

Maak kennis met een deel van onze klanten