Kassasysteem winkel: de laatste schakel tussen fabrikant en consument

Kassasysteem winkel | Omdat de detailhandel de laatste ‘schakel’ is tussen de fabrikant en de consument komt er veel bij kijken. De logistiek is daarom vooral in de detailhandel een belangrijke factor. Door te kiezen voor een speciaal kassasysteem voor detailhandel kunt u veel tijd besparen. Vendit heeft een kassasysteem ontwikkeld, dat perfect aansluit op de eisen van een kassasysteem in de detailhandel.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Kassasysteem winkel Vendit

Bij Vendit begrijpen wij dat elke branche andere functies van een kassasysteem vereist. Daarom hebben wij een speciaal kassasysteem detailhandel ontwikkeld. Dit kassasysteem heeft verschillende functies die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Wanneer u op zoek bent naar een kassasysteem binnen de modebranche, dan is het van belang dat uw kassasysteem opties zoals overzicht in voorraad door middel van kleur- en maatbogen, collecties aanmaken met tabel (kleuren en maten), voorraadbeheer/besteladvies en samengestelde artikelen, staffelkortingen, combinatiekortingen, en actieprijzen bevat. Ook voor woonbranches komen deze functies ontzettend van pas. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze SMS-module waarbij een SMS wordt verzonden wanneer een bestelling binnen is? Dit bespaart u veel kostbare tijd die u weer kunt investeren in andere activiteiten. Bekijk hier alle winkelautomatisering oplossingen voor uw branche!

Waarom Vendit?

Bent u een ondernemer? Dan zijn de kassasysteem detailhandel oplossingen van Vendit een uitstekende aanvulling voor uw bedrijf. Met een kassasysteem winkel van Vendit heeft u binnen een oogopslag inzicht in uw gehele bedrijf. Op deze manier is het een stuk gemakkelijker om uw omzet te verhogen. Dit, omdat wij handige koppelingen hebben toegevoegd tussen het kassasysteem en boekhoudprogramma’s en webshops. Elke maand kunt u gemakkelijk een omzet- en managementrapportage uitdraaien zodat u een duidelijk overzicht behoudt.

Dankzij onze technische kennis kunnen wij u ook omnichannel oplossingen aanbieden. Dit betekent dat wij volledige online én offline automatisering kunnen aanbieden in combinatie met ondersteuning van onze experts. Heeft u een winkel en wilt u efficiënter te werk gaan? Kies dan voor een kassasysteem van Vendit en start direct met een compleet automatiseringssysteem waarmee u uw omzet kunt verhogen. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kassa voor winkel met Vendit

Van eenmanszaak tot multinational, u kunt kiezen uit verschillende oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Voor de kleinere winkels hebben wij het Point of Sale systeem, voor de middelgrote winkels het Premium systeem en voor de grotere winkelketens met meerdere vestigingen het Enterprise systeem. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat het systeem aan al uw wensen en verwachtingen voldoet, wat we dan ook graag met u bespreken, zodat wij voor uw bedrijf het perfecte kassasysteem detailhandel kunnen implementeren.

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw kassasysteem winkel kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten