Papieren VVV vervangen door de digitale kaart

De VVV gaat in de loop van het jaar de papieren VVV cadeaubon vervangen door de digitale VVV cadeaukaart. Uiteraard kunt u ook deze eenvoudig verwerken in het Vendit Systeem. U moet het alleen wel doorgegeven aan de VVV. Klik hier om dit direct te doen.

Update VVV Cadeaubon:

De VVV Cadeaubon vervangen door de VVV Cadeaukaart. Natuurlijk blijft de cadeaubon onbeperkt geldig en breed besteedbaar. Nieuw is de VVV Cadeaukaart waarmee je welkom bent van winkel tot web.

Met de VVV Cadeaukaart heb je een cadeau wat breed besteedbaar is van winkel tot web met de keuze uit duizenden merken en miljoenen producten. Daarmee is de VVV Cadeaukaart de nummer 1 cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland. Bekijk de informatie.

Op zoek naar een cadeaubon? Geef de VVV Cadeaukaart! Want hiermee geef je een cadeaubon die zowel zakelijk als privé bij iedere gelegenheid past. Geef de cadeaubon zakelijk als kerstpakket, eindejaarsgeschenk of incentive. Óf geef een cadeaubon aan je moeder, vader, vriend of vriendin zodat ze lekker kunnen winkelen. Met de VVV Cadeaukaart geef je miljoenen verschillende cadeaus in één kaart! Met meer dan 10.000 on- en offline inleverpunten in heel Nederland, is de VVV Cadeaukaart dé nr. 1 cadeaukaart met het grootste aanbod. De VVV Cadeaukaart is in te leveren bij winkels, webshops, attractieparken, goede doelen, restaurants, wellness en musea. De cadeaukaart is in delen te besteden. Zij blij, jij blij.

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!