Mode- en Sporthuis It Beaken zeer content met Vendit

“Het systeem van Vendit is zeer flexibel, door middel van de overzichtelijke knoppen en buttons. Je kunt deze naar eigen inzicht aanpassen waardoor het zeer gebruiksvriendelijk werkt. Afrekenen gaat heel prettig, waardoor uiteindelijk de klant ook beter wordt geholpen.” Aldus Marten Douma, eigenaar Mode- en Sporthuis It Beaken in het Friese Grou.

Winkels

Mode-en Sporthuis It Beaken bestaat al sinds 1945 en heeft ondertussen twee separate winkels die onderscheid maken tussen het sportassortiment en die van het modeassortiment. Sinds een maand werken ze met het Vendit Systeem in de winkels.

Marten Douma vervolgt: “De aandacht, uitleg en nazorg die we van Vendit hebben gekregen is echt geweldig. Zo heeft Vendit de tijd genomen om alles stap voor stap uit te leggen en bovendien is er ook aandacht besteed aan zaken die buiten het pakket omgaan. En daar eindigt het niet, na installatie is er uitgebreid nazorg gegeven met betrekking tot de helpdesk. Al met al ben ik erg tevreden met de manier waarop er bij Vendit gewerkt wordt!” Aldus Marten Douma, eigenaar Mode- en Sporthuis It Beaken in het Friese Grou.

Over Mode- en Sporthuis It Beaken

Sinds 1945 is It Beaken de onderneming op het gebied van mode, sport & vrije tijd in het hart van Fryslan. In de watersport is het baken (It Beaken) een teken die de koers aangeeft van de te varen route; een toepasselijke naam dus voor een toonaangevend bedrijf in de water(sport)rijke omgeving van Grou. In het centrum van Grou zijn de twee winkels gevestigd van dit familiebedrijf; elk met hun eigen identiteit en bijbehorend assortiment; te weten Sport en Vrijetijd en Dames- en Herenmode.

Adres
Hoofdstraat 46/64
9001AM GROU
Tel: 0566-621353
E-mail: info@itbeaken.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!