Draadloze scanner / inventarisatie

Onze draadloze scanner is speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig uw (begin) voorraad in het Vendit Systeem te zetten en te controleren. U kunt eenvoudig alle artikelen en de voorraad invoeren, waarna u direct inzicht krijgt in de verschillen in aantallen, inkoopwaarde en verkoopwaarde tot op productniveau. Tevens wordt de datum van de laatste inventarisatie opgenomen in de artikelkaart, zodat u altijd kunt achterhalen wanneer de voorraad van een bepaald product voor het laatst geïnventariseerd is.

Met behulp van deze functionaliteit kunt in combinatie met een handzame draadloze scanner op de winkelvloer inventariseren, verkopen/orders picken, bestellen en prijzen/voorraden controleren. De scanner onthoudt alle gescande barcodes en ingevoerde aantallen, zodat u in één keer uw hele winkel, magazijn of een afdeling kunt inventariseren. Hierna plaatst u de draadloze inventarisatiescanner in het uitleesstation waarna de het Vendit Systeem de scanner zal uitlezen. Alle gescande artikelen en aantallen verschijnen in een overzicht, waarin u nog correcties of aanvullingen kunt doen. Met een druk op de knop kunt u alles in één keer verwerken in Vendit.

Inventariseren

Bij het inventariseren wordt automatisch de datum van de laatste inventarisatie geplaatst in de artikelkaart. Vendit produceert een verschillenlijst en de juiste aantallen worden automatisch of na bevestiging op artikelniveau verwerkt.

Verkoop/Order Picken

Bij het verkopen en order picken loopt u door uw verkoopruimte of magazijn en scant u de artikelen die u wilt afleveren of bestellen. Na het scannen plaatst u de scanner terug in de houder waarna alle gescande artikelen direct verschijnen in het verkoopscherm van Vendit.

Bestellen

Bij het bestellen kunt u in uw winkel eenvoudig de te bestellen artikelen of schap etiketten scannen. Waarna u in het bestelmenu de gescande artikelen direct kunt inlezen bij de juiste leverancier.

Bestellingen binnenmelden

Op het moment dat u de bestelde goederen van uw leverancier ontvangt, kunt u deze met de draadloze scanner binnen melden.

Actuele prijzen en voorraad

Prijzen en voorraad op de winkelvloer controleren is mogelijk door het product te scannen. Vendit geeft dan direct de actuele prijs en voorraad weer.