Modules automatisering 

Met de loyaliteit- en klantenpas module koppelt u een unieke barcode aan een klantenkaart. Het Vendit Systeemvoorziet u van een spaarsysteem en vanwege de up-to-date postcode stratentabel is de klantkaart in no-time aangemaakt. Na iedere aankoop kan de tussenstand van het spaarsaldo op de kassabon/factuur worden afgedrukt.  Op deze wijze creëert u met uw eigen klantenpas een groot aantal voordelen, waardoor u veel klantgerichter kunt gaan werken. Klanten kunnen met het gespaarde saldo producten in uw winkel aanschaffen of sparen voor andere kortingen.

Klantenpas
De klantenpassen kunt u geheel naar eigen inzicht professioneel laten bedrukken, met uw eigen ontwerp of een ontwerp opgemaakt door de DTP afdeling van Vendit. Met deze module stimuleert u verkoop op naam, wat ten goede komt aan uw verkoophistorie en klantloyaliteit. Hebben uw klanten al een klantenpas van uw bedrijf?

Waarde cheques
Ook kunt u met Vendit zeer eenvoudig Waarde Cheques genereren en afdrukken. Ontwerp uw eigen lay-out of maak gebruik van een van de voorbeeldlay-outs. Op iedere Waarde Cheque wordt een unieke barcode afgedrukt, zodat u de bij inname enkel de barcode op de Waarde Cheque hoeft te scannen. Tevens worden de NAW-gegevens van de klant + het gespaarde bedrag of het kortingspercentage op de Waarde Cheque afgedrukt. Na het afdrukken worden indien gewenst alle spaartegoeden op nul gezet, zodat de klant weer opnieuw gaat sparen. In de klantkaart kunt u ook eenvoudig terugzien of men een Waarde Cheque heeft ontvangen en ook wanneer men deze heeft ingewisseld. Uiteraard kunt u ook een overzicht afdrukken van uitgegeven Waarde Cheques en welke Waarde Cheques nog openstaan of al zijn ingeleverd.

Contact
Bent u benieuwd of het Vendit Systeem voor u de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 – 442 44 20.