[rev_slider_vc alias=”winkelautomatisering”]

Modules automatisering 

Met de PIN koppeling module kunt u betaalautomaten van verschillende fabrikanten (CCV/Alvira/Payzone) rechtstreeks koppelen aan het Vendit Systeem in de winkel. Met deze module is het niet nodig handmatig het bedrag in de betaalautomaat in te toetsen, dit gebeurt automatisch tussen Vendit en de PIN-terminal. Op het beeldscherm ziet u direct of de PIN-transactie geslaagd is. Op deze manier weet u zeker dat direct het juiste bedrag wordt gebruikt. Dit is snel en veilig en levert u bovendien tijdswinst op.

De betalingsvorm wordt namelijk altijd correct in het Vendit Systeem geregistreerd, of dit nu contant, PIN, chipknip of creditcard is. Dat scheelt aanzienlijk bij de kasopmaak.

Contact
Bent u benieuwd of het Vendit Systeem voor u de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 – 442 44 20.

Meer informatie over uw automatisering door Vendit?

De vele functionaliteiten in het Vendit systeem voor de groothandel zijn te uitgebreid om allemaal te beschrijven. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via 010 – 442 44 20 of via sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit groothandel systeem.

Menu