Koppeling Magento 2 en Vendit

Om een fysieke winkel en de webshop van een winkel goed te laten functioneren is het belangrijk om beide winkels altijd up-to-date te hebben. Hiervoor heeft het Rotterdamse internetbureau FRMWRK in samenwerking met Vendit een koppeling ontwikkeld tussen het Vendit managementsysteem en de Magento webshop. De naadloze koppeling tussen Magento 2 en het Vendit Systeem is ontwikkeld zodat gegevens van producten, afbeeldingen en voorraadbeheer over beide winkels altijd inzichtelijk en actueel zijn.

Hoe werkt de koppeling?

ShopConnector is een slim stukje software die de data vanuit het Vendit Systeem omzet naar Magento 2 webshopdata. In tegenstelling tot veel koppelingen is ShopConnector geen integraal onderdeel van de Magento 2 webshop, maar communiceert de software met de standaard API van Magento 2. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de impact van de koppeling tot het minimum wordt gereduceerd. Simpel, snel en effectief.

Bike Center live

In januari is Bike Center live gegaan met de nieuwe Magento 2 webshop. Omdat de producten, afbeeldingen en voorraadbeheer in beide winkels inzichtelijk moesten zijn, was de koppeling met het Vendit Systeem noodzakelijk.

Wij hebben deze koppeling geïmplementeerd en Tim heeft zijn ervaring gedeeld: “We zijn tevreden over de implementatie van de ShopConnector. Het plaatsen van producten via het Vendit Systeem werkt hierdoor vele malen makkelijker en sneller. Prijzen en acties worden direct gesynchroniseerd net zoals de voorraad zodat we niet voor verrassingen komen te staan. De automatische import van orders ontzorgt ons en zorgt ervoor dat we niet alles manueel moeten intypen vanuit Magento naar Vendit.” Tim Sohier – Bike Center

Lees meer over de samenwerking met partner FRMWRK.

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!

 

Menu