Nails Unlimited maakt overstap naar Vendit Systeem

Gestart vanuit een nagelstudio aan huis in 2002 is Nails Unlimited uitgegroeid tot een groothandel in nagelstyling producten, nagelstudio én opleidingscentrum voor nagelstylisten. Sinds vijf jaar is Nails Unlimited gevestigd in het industrieterrein vlak naast het centrum in Nieuw Vennep. Met een zeer mooi verlichtte ruimte verwelkomt oprichtster en eigenaresse Candy Adam iedere klant enthousiast.

Automatiseringssysteem

Nails Unlimited is afgelopen jaren flink gegroeid, met deze groei hebben ze tot drie jaar terug de voorraad met de hand geteld en via de laptop omslachtig bonnetjes uitgeschreven. Helaas lieten klanten bij drukte hierdoor wel eens een volle winkelmand achter omdat de doorlooptijd bij de kassa te lang was. Dit moment realiseerde Candy Adam zich dat het ook anders kon. Na een zoektocht naar een passend automatiseringssysteem is ze bij Vendit terecht gekomen. Candy Adam licht toe: “Ik heb uitgebreid gesproken met mijn boekhouder, die in mijn toen aanraadde om te investeren. Soms kost iets geld, maar verdient dat zich dubbel en dwars terug. Zo geldt dat ook voor de investering in het Vendit Systeem. Ik heb bij Nails Unlimited diverse petten op, zo sta ik in de winkel, ik geef workshops en opleidingen en lever ik, samen met mijn man, nageltafels af bij nagelstudio’s door het hele land. Ik probeer mijn tijd zo efficiënt mogelijk in te delen en het Vendit Systeem helpt mij daarbij!”

Orderpicken

“Sinds twee jaar heb ik ook een webshop voor mijn klanten gelanceerd. Ik merk hier een enorme groei in. Zeker 40% van de bestellingen komen online binnen. Online orders van mijn webshop orderpick ik zo uit mijn winkel. De combinatie met het Vendit Systeem heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn klanten goed in kaart kunnen brengen. Daarnaast is het systeem erg makkelijk in het gebruik. Ook mijn dochter had het systeem zo onder de knie. Nu heb ik nog wel eens een vraag en die stel ik nu gewoon aan haar! Zo makkelijk is het.”

Over Nails Unlimited

Nails Unlimited is actief in de groothandel met een winkel, nagelstudio en opleidingen. Nails Unlimited is officieel importeur en dealer van de Purex Nageltafel voor de Benelux. Deze tafel staat wereldwijd bekend om zijn afzuigsysteem waardoor Nagelstylistes geen stof en chemische dampen meer inademen.

Bij Nails Unlimited kan je terecht voor diverse diensten waaronder:
– Opleidingen Nagelstyling
– Groothandel Nagelproducten
– Groothandel Pedicure Producten
– Officieel Verkooppunt ISO Beauty Haar en Styling producten
– Nagelstudio

Frankweg 29, 2153 PD Nieuw-Vennep
Kijk voor meer informatie op www.nailsunlimited.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!