Industriële woonwinkel Met Landelijk Label staat voor service

Kent u dat gevoel? Dat u vanaf het strand de koffietent binnenloopt en omringt bent door natuurlijke materialen zoals hout, steen, diverse takken, metaalsoorten en diverse andere materialen die de rust naar boven halen. Woonwinkel Met Landelijk Label doet er alles aan om de emoties en sfeer in huis aan te brengen.

 

Assortiment

Met Landelijk Label biedt een groot assortiment aan landelijke en industriële meubels, hierbij valt te denken aan kloostertafels, banken, eettafels, kasten en verschillende landelijke klein meubelen. Eigenaren Denise en Guillermo Romero Lopez hebben in 2012 hun winkel in Borne geopend. In de afgelopen negen jaar is de winkel uitgegroeid tot een showroom van meer dan 1.200 vierkante meter.

 

Persoonlijke touch

Guillermo Romero Lopez licht de keuze toe: “Een persoonlijke touch is onze kracht! Met Landelijk Label voldoet graag aan de wens van de klant. Heeft iemand een specifiek meubel in gedachte heeft die nog niet in ons assortiment is opgenomen? Dan gaan wij op zoek naar mogelijkheden om ons assortiment uit te breiden. Zo houden we ons assortiment scherp en helpen wij consumenten aan het ideale meubel!”

 

Inspiratie

“Wij geven gratis interieuradvies. Door dit advies kunnen we een landelijke interieur schetsen, wat perfect bij de klant past. In de huidige Covid-19 situatie zijn we nog creatiever geworden. We leggen interieur van opgeleverde klanten vast om zo weer andere klanten te voorzien van inspiratie. De juiste emotie thuis is vooral vandaag de dag erg belangrijk! Zo proberen wij zoveel mogelijk te inspireren via onze website en diverse sociale media.. Ook vandaag de dag hebben wij erg veel plezier in ons werk!”

 

Kassasysteem

Sinds juli 2019 maken Denise en Guillermo gebruik van het kassasysteem van Vendit. Met meer dan vijftig leveranciers loopt het assortiment uiteen. Guillermo vervolgt: “Ons brede en veelal wisselende assortiment is precies hetgeen waar klanten bij ons naar zoeken. Wij doen de inkoop voornamelijk op gevoel, maar om dit op de juiste manier te administreren maken wij sinds een aantal jaar gebruik van het Vendit Systeem. Hier staan onze leveranciers en onze product(groepen) heel overzichtelijk in weergegeven. Het grootste voordeel van dit automatiseringssysteem is het voorraadbeheer. We weten nu precies wat we in huis hebben en vooral ook wat we missen! Hierdoor kunnen we snel schakelen met onze leveranciers en klanten. Daarnaast hebben we gemerkt dat Vendit een uitgebreid pakket biedt wat zeer goed aansluit op onze branche.”

Menu