Met de Vendit webshop kunt u snel aan de slag via Marketplaces

Marketplaces zijn booming! Vandaag de dag worden meer dan 30% van alle e-commerce aankopen (in Europa) voltooid via een marketplace. Deze platformen bieden externe verkopers de mogelijkheid hun assortiment te plaatsen en te verkopen, denk hierbij aan een bol.com, Amazon of Blokker. De verwachting is dat er steeds meer marketplaces bijkomen.

EffectConnect integratie

Ook uw bereik vergroten door middel van verkoop op een of meerdere marketplaces? Dat kan! Vendit heeft hiervoor een koppeling met EffectConnect. Geen enkele verkoper wil namelijk inloggen op 10 verschillende omgevingen om producten te verkopen en bestellingen af te handelen. Doordat de Vendit webshop geïntegreerd is met EffectConnect kunt u in uw eigen vertrouwde Vendit omgeving werken. Bij het besluit een bepaald product op een marketplace te verkopen wordt automatisch alle informatie en voorraaddata meegegeven. Informatie staat zo zeer snel online en fouten worden hierdoor geminimaliseerd. Het is ingericht om zo efficiënt mogelijk te verkopen op één of meerdere van de marketplaces, waaronder:

  • bol.com
  • Amazon
  • Blokker
  • Beslist
  • VidaXL
  • fonq

iHobby te vinden op bol.com

Recentelijk is iHobby, verkoper van hobbymaterialen voor veel verschillende hobby’s, live gegaan met de verkoop via een marketplace. Met meer dan 1.000 artikelen is iHobby met haar uiteenlopende assortiment nu verkrijgbaar via bol.com.

Interesse

Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Bel 010 – 442 44 20, mail naar sales@vendit.nl.

Menu