Nieuwe webshops gelanceerd

Vendit is gespecialiseerd in online winkels. Van hele kleine tot en met hele grote, van simpel compact tot indrukwekkend uitgebreid en van spotgoedkoop tot ook meer dan prima betaalbaar. In deze tijden is een goed vindbare webshop onmisbaar, wanneer gaat u online aan de slag?

Zo heeft Heren van Eindhoven recentelijk hun webshop gelanceerd! Samen met de webdevelopers van Vendit is er een prachtige webshop ontwikkeld! Bekijk direct de webshop.

Recentelijk gelanceerd:


Uniek Bikes Wasmaschinehuis


Total Phone Outdoor Snel

 

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webwinkel die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn. De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze betaalbare e-commerce oplossingen laat u uw klanten (consument en B2B) ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn.

Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt. De Vendit webshops zijn zowel geschikt voor een PC, tablet als mobiel.

Het volledige beheer van artikelen, afbeeldingen, prijzen, acties en voorraden op de webshop vanuit Vendit.

  • De Vendit GO webshop is een uitbreiding op het Vendit Systeem en is leverbaar vanaf 79,- per maand.
  • De Vendit PRO webshop is ook een uitbreiding op het Vendit Systeem, met veel extra functies, en is leverbaar vanaf 199,- per maand.

Vendit is gespecialiseerd in online winkels. Van hele kleine tot en met hele grote, van simpel compact tot indrukwekkend uitgebreid en van spotgoedkoop tot ook meer dan prima betaalbaar. Bekijk de functionaliteiten van de Vendit GO en PRO webshop!

U heeft een webshop of u wilt een webwinkel opstarten. Dan weet u dat het vullen en bijwerken van uw webshop u, zonder e-commerce module, enorm veel tijd kost. Ook het 24/7 tonen van de actuele voorraad in uw webwinkel is haast onmogelijk zonder de juiste tools. Bovendien vergt het invoeren en verwerken van de web orders u ook de nodige inspanning. Dat alles kan véél eenvoudiger! Met de e-commerce oplossing van Vendit maken wij u het gemakkelijk. Alle artikelinformatie én de voorraad in uw webshop heeft u altijd actueel door de directe koppeling met het Vendit Systeem. Tegelijkertijd zorgt de e-commerce module ervoor dat uw web orders direct in het Vendit Systeem staan. Zo beschikt u over een webshop die continu up-to-date is en heeft u altijd actueel inzicht in uw voorraad. Volledig automatisch. Alles in één systeem. Hoe gemakkelijk is dat!