Nieuwe webshops gelanceerd met Vendit

Inmiddels doen ruim 80% van de consumenten jaarlijks meerdere aankopen online. In deze tijden is een goed vindbare webwinkel onmisbaar. Vendit biedt u deze totaaloplossing, waaronder de webshop, orderverwerking, voorraadbeheer, marketing- en rapportagetools, support en hosting. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt.

Zo heeft Anto Beeld en Geluid net hun webshop gelanceerd! Samen met de webdevelopers van Vendit is er een hippe webwinkel ontwikkeld!
Bekijk de webshop die uiteraard voorzien is van de herkenbare filmpjes van eigenaar Jaap de Vries.

Recentelijk gelanceerd:


Oonk Baby                                                             Summer Rain


Little Wannahaves                                              De Drankenmarkt

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn.  De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze betaalbare e-commerce oplossingen laat u uw klanten (consument en B2B) ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn.

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Menu