Vendit en KBC Autolease slaan de handen in elkaar

Vendit en KBC Autolease slaan de handen in elkaar

Vendit kassasysteem gekoppeld met de systemen van KBC Autolease (België). Hiermee komt een einde aan het e-mailverkeer in elke stap van het proces. Alle communicatie en administratie gebeurt vanuit het kassasysteem en dat zorgt voor een snellere doorlooptijd. Daarnaast vereenvoudigt en vermindert deze werkwijze uw administratie.

Enkele voordelen zijn :

  1. De offerte die u opmaakt via het kassasysteem stroomt automatisch door naar KBC Autolease. Daardoor ontvangt uw klant en bestuurder onmiddellijk een leasevoorstel.
  2. Staat een fiets klaar voor aflevering? Dan kunt u de afleverdocumenten zelf uitprinten.
  3. De factuur wordt na aflevering van de fiets automatisch aangemaakt. U hoeft enkel het factuurnummer aan te vullen en de factuur door te sturen. Na ongeveer 48 uur wordt de factuur betaald.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bestaande KBC Fietsleasing-klanten worden gefaseerd aangesloten op het digitale platform KBC MoveSmart. KBC MoveSmart is een webtoepassing waarmee klanten hun verschillende vervoersmodi beheren.

Wanneer KBC Fietsleasing-klanten zijn aangesloten, ontvangen hun werknemers een digitale code waarmee ze bij u terecht kunnen om het digitale proces van de fiets te starten.
Nieuwe klanten gaan onmiddellijk digitaal van start zoals Stad Antwerpen vanaf medio september.
Op de KBC Autolease website wordt uitdrukkelijk vermeld welke winkels digitaal werken en waar een bestuurder terecht kan met een barcode.

Enkele voordelen voor de klant/werknemer zijn :

  1. De werkgever/werknemer kunnen het leasevoorstel onmiddellijk consulteren en simulaties maken.
  2. De verschillende stappen in het leaseproces kan door de werkgever/werknemer automatisch opgevolgd worden.

Hoe wordt de koppeling gemaakt tussen het Vendit kassasysteem en de KBC Autolease database ?

Hiervoor werkt KBC Autolease samen met een externe firma, Renta Solutions. Samen met Renta Solutions en Vendit is er een digitale koppeling gebouwd met onze eigen database.

Om deze koppeling te kunnen maken kunt u zich registreren bij Renta Solutions als dealer binnen het KBC netwerk.

Over KBC Lease

KBC Autolease maakt deel uit van de KBC Groep. Met een vloot van ruim 50.000 wagens zijn zij een vooraanstaande speler op de Belgische autoleasemarkt. Als pionier in multimobiliteit zetten ze sterk in op alternatieve vervoersmodi. Zo heeft KBC Autolease ook meer dan 17.000 fietsen in leasing.