Vendit heeft een koppeling met FietsROB

Het FietsROB platform stelt leasemaatschappijen en andere partijen in staat om de afwikkeling van Reparatie Onderhoud en Banden aan leasefietsen makkelijker te maken. Vendit heeft een koppeling met FietsROB gerealiseerd. Via het Vendit Systeem kunt u real time statussen ophalen op basis van framenummers. De desbetreffende lease voorwaarden zijn direct inzichtelijk waardoor u snel met de reparatie kunt starten.

Over FietsROB

FietsROB is een platform waar dealers voor verschillende lease proposities: Gazelle Private Lease, ANWB Private Lease en de zakelijke leasefiets via Lease A Bike, hun reparaties en onderhoud kunnen claimen. FietsROB is speciaal ontwikkeld voor het dealernetwerk en fungeert als label onder de vlag van FietsNED BV. Alle handelingen die je op een fiets kunt uitvoeren zijn verwerkt in het platform en draagt bij aan een snelle en geïntegreerde financiële afhandeling rondom reparaties en onderhoud voor lease-berijders.

FietsROB is altijd bezig met duurzaamheid in combinatie met vervoer. Hoe maak je hét verschil in een wereld die onderhevig is aan verandering van belasting en milieu? Hoe bewerkstelligen we met z’n allen een grote stap waarin de aarde, het milieu én onze gezondheid met elkaar in balans is.

De fiets is het antwoord. Als meest gebruikte vervoersmiddel in Nederland staat de fiets symbool voor vrijheid en mobiliteit die omgeven is door een rijke historie.
Met FietsROB wordt leasefietsen bereikbaar voor o.a. bedrijven, ondernemers in het MKB, particulieren, de zakelijke markt, stichtingen, verenigingen, clubs, non-profit maatschappijen enz. Voor bedrijven die hun mobiliteitsplan willen verduurzamen is FietsROB.nl de oplossing.

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.