Vendit introduceert het nieuwe Online Dashboard!

Bij Vendit hebben we de afgelopen periode niet stil gezeten! We zijn druk bezig geweest met de ontwikkeling van het compleet nieuwe Vendit Cloud Platform. Dit platform is gekoppeld aan uw huidige Vendit Systeem en maakt gebruik van dezelfde data. De komende tijd zullen er geleidelijk aan steeds meer functionaliteiten in het nieuwe Vendit Cloud Platform worden vrijgegeven en gaan wij ondertussen gestaag door met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

Vanaf nu is het Online Dashboard beschikbaar.
Met het Online Dashboard krijgt u waar ook ter wereld, op ieder device, direct inzage in de belangrijkste KPI’s en cijfers binnen uw organisatie. Bekijk in één overzichtelijk dashboard uw omzet, marge, korting, aantal transacties, aantal verkochte producten, gemiddelde transactiewaarde, gemiddeld aantal producten per transactie. Ook kunt u deze real-time informatie vergelijken met een voorgaande periode, zodat u gelijk weet waar u met uw organisatie staat. Tevens kunt u een selectie maken op bepaalde merken, omzetgroepen en/of medewerkers om een nadere analyse op uw cijfers te doen!

Wilt u gebruikmaken van het nieuwe Online Dashboard?
Vul onderstaand formulier in om uw nieuwe Vendit Cloud Platform aan te vragen en start vandaag nog met het Online Dashboard!

Activatie aanvraag Online Dashboard

Ja, wij maken graag gebruik van het Online Dashboard van Vendit.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bedrijf*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.