WordPress Woocommerce Koppeling Vendit

Vendit heeft samen met haar partner Databazen (onderdeel van Web Whales) een koppeling met WordPress WooCommerce ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat voorraden, producten en orders altijd up-to-date zijn.

Koppeling Vendit Systeem

Deze koppeling synchroniseert de informatie ieder uur, waardoor er handmatig niets meer overgezet hoeft te worden in WooCommerce. Iedere bestelling in de webshop wordt dankzij de koppeling automatisch doorgestuurd naar het Vendit systeem. Zo is er synchronisatie van voorraad, orders, producten, categorieën en uiteraard productafbeeldingen. De klant merkt hier niets van en ondertussen worden er tijd, fouten en dus geld bespaard.

Bob van Biezen, E-commerce specialist bij Web Whales, licht de koppeling toe: “WooCommerce is verantwoordelijk voor 42% van alle webwinkels, een koppeling met het Vendit Systeem is dan ook niet meer dan logisch. De koppeling is samen met gezamenlijke klanten Fietsaccuwinkel.nl & CareSys ontwikkeld. Tijdens dit pilottraject zijn alle oneffenheden gladgestreken en is er een totale koppeling ontstaan. Zonder de samenwerking met onze pilot gebruikers was de koppeling nu niet zo volledig en inmiddels profiteren er steeds meer gezamenlijke klanten van.”

Maakt u of gaat u gebruik maken van WordPress WooCommerce en van het Vendit Systeem? Informeer dan bij Vendit en/of Databazen!

Meer informatie over Databazen/Web Whales.

Webwhales en Vendit koppeling

Of uw klant nu offline shopt in uw fysieke winkel of online op uw WooCommerce webshop, u bent door uw omni-channel benadering in staat om de klant overal in zijn winkelreis op zijn wenken te bedienen. Het is omslachtig om de voorraad standen van de online- en offline winkel up-to-date te houden, waarvoor WooConnect is ontwikkeld.

De koppeling synchroniseert de informatie ieder uur, waardoor er handmatig niets meer overgezet hoeft te worden in WooCommerce. Ontvangt u een bestelling in uw webshop, dan wordt de order via de koppeling doorgestuurd naar Vendit. De klant merkt hier niets van, u wel: uw online en offline handel zijn geautomatiseerd met elkaar verbonden, waardoor u tijd, fouten en geld bespaart!