Verbeter eenvoudig uw online reputatie

Reviews zijn steeds meer de mond-tot-mondreclame van deze tijd en helpen de consument enorm om te kijken hoe het er aan toe gaat wat betreft advisering en klantbehandeling. Het is belangrijk om een goede online reputatie op te bouwen. U kunt veel leren van klanten en het verhaal van tevreden klanten is de beste reclame die u kunt hebben!

59% van de klantreizen start online

Op Frankwatching.com is onlangs een onderzoek naar koopgedrag gepubliceerd. Tijdens het onderzoek zijn de consumer journeys van 4.000 respondenten in kaart gebracht. Hieruit blijkt dat maar liefst 59 procent van alle klantreizen in Nederland online begint. In totaal komt meer dan de helft van het bezoek in fysieke winkels voort vanuit een online verkenning. Gemiddeld wordt vervolgens in 40 procent van de gevallen online gekocht en 60 procent in een fysieke winkel.

Automatisch reviews verzamelen voor 5-sterrenspecialist, Google en Facebook

Door de samenwerking tussen Vendit en 5-sterrenspecialist wordt het u wel heel gemakkelijk gemaakt. Het versturen verloopt volledig automatisch en de koppeling is in een paar minuutjes gelegd. Zo krijgt u optimale controle over het verwerven van reviews en het verbeteren van uw online reputatie. Naast het verzamelen van reviews, kunt u in het dashboard de tevredenheid van uw klanten gemakkelijk monitoren. Handig om te weten wat u goed doet en waar u mogelijk nog iets kunt verbeteren.

Met de Google plug-in en de Facebook plug-in van 5-sterrenspecialist stelt u eenvoudig het percentage per platform in. Als basis vraagt u bijvoorbeeld 50% van uw klanten een beoordeling op 5-sterrenspecialist achter te laten, iedereen met een G-mailadres om een Google review te schrijven en het restant om een beoordeling op Facebook te schrijven. Geeft u de voorkeur aan een andere verdeling, pas dan gewoon zelf het percentage aan. Op die manier kunt u overal uw online reputatie versterken en heeft u er zelf geen omkijken naar.

Online reputatie Check

5-sterren specialist partner van VenditBent u benieuwd of de online reputatie van uw bedrijf wel op orde is? Doe dan nu de online reputatie check. Na het invullen van de online reputatie check, krijgt u een gratis adviesrapport welke op maat gemaakt wordt . Hierdoor krijgt u een beter inzicht over de online reputatie van uw organisatie. Start hier uw check!

Kenmerken 5-sterrenspecialist

• Gebruiksvriendelijk
• Klanttevredenheidsonderzoek
• Online reputatie management Systeem

Aanbieding voor Vendit Klanten

Wanneer u voor 31 januari 2022 besluit om klant te worden van 5-sterrenspecialist, ontvangt u als klant van Vendit het eerste jaar een korting van 20%.

Bekijk de informatie en vraag een vrijblijvende check aan.