ViaBovag koppeling met Vendit Systeem

ViaBOVAG.nl is de occasionsite van en voor BOVAG-leden, die zich richt op serieus geïnteresseerde fietskopers. ViaBOVAG.nl bundelt de collectieve kracht van BOVAG-bedrijven met het aanbod van goede (elektrische) fietsen. Speciaal voor consumenten die op zoek zijn naar zekerheid en kwaliteit. Met viaBOVAG.nl pakt u de regie op uw online verkoop. Zo bepaalt u uw eigen succes door u te profileren op vakmanschap en service.

De website viaBOVAG.nl is sinds deze maand gestart met het aanbieden van nieuwe en gebruikte fietsen. Het is mogelijk om uw inruilfietsen vanuit het Vendit Systeem op de advertentie website van viaBOVAG.nl door te plaatsen.

Meer informatie hierover vindt u op mijn.bovag.nl/viabovagfiets

Over

Net als de auto’s en motoren, zijn ook de fietsen op viaBOVAG.nl voorzien van de bekende BOVAG-zekerheden. Dat maakt viaBOVAG.nl tot een uniek platform. Fietsen op viaBOVAG.nl hebben stuk voor stuk zes maanden BOVAG Garantie. Veertien dagen BOVAG Omruilgarantie en krijgen een afleverbeurt en 40 puntencheck die voldoen de eisen van BOVAG. Alle fietsen hebben een gegarandeerde all-in prijs.

ViaBOVAG.nl hanteert enkele voorwaarden voor adverteren op de site. Zo moeten de fietsen voldoen aan genoemde BOVAG-zekerheden. Daarnaast is de ondergrens van gebruikte fietsen op de site 250 euro. BOVAG Garantie is immers verplicht voor fietsen boven de 250 euro. Verder moet het aanbod direct uit voorraad leverbaar zijn; dus geen nieuwe fietsen die nog moeten worden besteld. Tenslotte moeten de advertenties altijd voorzien zijn van foto’s en ingevulde specificaties.

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.