Samenwerking Visser & Visser Accountants en Vendit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Verhoog de efficiency binnen uw bedrijf middels een koppeling tussen uw financiële administratie en de Vendit kassasoftware. Sinds kort werken Visser & Visser en Vendit samen om ondernemers het complete pakket te kunnen bieden. Zo weet u precies waar u staat, zowel financieel als operationeel!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Prettige samenwerking

Samenwerken zorgt ervoor dat u verder komt. Automatisering is nodig om processen te controleren en te sturen. De samenwerking met Visser & Visser zorgt ervoor dat u alle belangrijke stuurinformatie op een rij heeft. Zo heeft u inzicht in uw nabije en verdere toekomst.

De verkoop- en kasboekadministratie wordt door het Vendit Systeem geëxporteerd in een formaat dat door Visser & Visser ingelezen kan worden. De data wordt volledig automatisch en real-time bijgewerkt in het Vendit winkelmanagementsysteem én in het boekhoudprogramma naar keuze. Dit is mogelijk met alle gangbare pakketten, waaronder Exact Online en Twinfield.

Data gedreven bedrijfsvoering

“Deze samenwerking is een mooie aanvulling in ons partnernetwerk. Een partnership als deze biedt een ondernemer zoveel meer inzicht in zijn dagelijkse bedrijfsvoering. We zetten in op data. Dit zorgt er immers voor dat u van A tot Z op de hoogte bent van het reilen en zeilen van uw onderneming. Wij zijn enthousiast om aan de slag te gaan!” aldus Wilco Fonteijn, Account Manager bij Vendit.

Timo van Houdt, Commercieel projectmanager bij Visser & Visser licht de samenwerking toe: “Wij vinden het een sport om administratieve processen zo mooi mogelijk te automatiseren. Natuurlijk niet alleen voor het mooie, maar ook omdat we geloven dat we onze klanten daarmee zo goed mogelijk helpen. Om dit te realiseren werken we samen met verschillende partners. We zijn trots dat we Vendit daar nu aan toe hebben kunnen voegen. Werken vanuit relatie maakt dat we klanten ook met vertrouwen naar onze partners doorverwijzen en zo zijn er dus altijd drie winnaars!”.

Over

Visser & Visser is met 350 medewerkers en 13 vestigingen al ruim 30 jaar werkzaam binnen het accountancyvak. Als full-servicekantoor bieden we het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. Het kantoor is totaaladviseur op financieel en fiscaal gebied, kwaliteit, efficiency, HR, IT en audit & assurance. Van al die dingen die we heel goed kunnen, zijn wij in samenwerken misschien wel het allerbeste! Met innovatie als onze gezamenlijke kracht maken onze professionals de verbinding tussen mens en data, want innovatie brengt ons samen verder.

Vendit is een instrument dat u gericht kunt inzetten om uw winkelomzet te verhogen. Met Vendit automatiseert u uw volledige winkel, groothandel en/of webshop. De software is opgedeeld in zes onderdelen; verkoop, inkoop, logistiek, voorraad, statistiek en marketing. Deze onderdelen vormen één geheel en kunt u in een handomdraai overnemen in uw financiële administratie. Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor kleine en grote retailers, groothandelsbedrijven en franchise- en inkooporganisaties. Meer dan 10.000 gebruikers verspreidt over meer dan 40 branches maken naar volle tevredenheid gebruik van het Vendit winkelmanagementsysteem.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto” width=”full” bg_type=”bg_color” ult_hide_row=”ult_hide_row_value” ult_hide_row_tablet=”tablet” ult_hide_row_tablet_small=”xs_tablet” ult_hide_row_mobile=”mobile” ult_hide_row_mobile_large=”xl_mobile”][vc_column][vc_column_text]

ONZE KLANTEN :

[/vc_column_text][us_grid post_type=”us_portfolio” items_quantity=”4″ items_layout=”11298″ columns=”4″ items_gap=”” img_size=”us_600_0″ title_size=”16px” overriding_link=”post” filter=””][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”primary”][vc_column][us_cta title=”Vraag direct een vrijblijvende demo aan!” title_size=”h3″ title_tag=”h3″ btn_label=”Contact” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.vendit.nl%2Fcontact%2F|||” btn_style=”3″ btn_size=”18px”][/us_cta][/vc_column][/vc_row]