Zo krachtig is het Vendit Enterprise Syteem

Vendit Enterprise: Bent u op zoek naar een gebruikersvriendelijk automatiseringssysteem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres.

Het Vendit Enterprise Systeem kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud.
Tegelijkertijd biedt het u méér dan een doorsnee automatiseringssysteem. Dit systeem beheerst de dagelijkse processen in uw bedrijf en genereert informatie die u gericht kunt inzetten om uw omzet te verhogen. Bekijk welke variant met welke functionaliteiten het beste aansluit op uw wensen en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Keuze uit: POS, Premium of Enterprise. Deze video beschrijft de werking van Enterprise. Krachtig aan de slag met Vendit!

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!

U heeft een klein of grote retail onderneming en u wilt uw winkelbedrijf optimaal automatiseren. U en uw medewerkers willen een efficiënt en gebruiksvriendelijk kassasysteem. Zo kunt u uw klanten immers goed en snel helpen. Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres! Het Vendit winkelautomatisering systeem is zowel geschikt voor een eenmanszaak als voor een grootwinkelbedrijf met meerdere vestigingen. Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en uw specifieke wensen, kunt u kiezen uit drie verschillende oplossingen: Point of Sale (POS), Premium of Enterprise. Wilt u klein beginnen? Dan is ons POS systeem (Point of Sale) uitstekend geschikt voor u. Wilt u daarnaast bijvoorbeeld offertes en klantorders maken? Of beschikt u over meerdere vestigingen? Dan is het Vendit Premium systeem een goede keuze. Heeft u een grootwinkelbedrijf met tientallen filialen? Dan is het Enterprise systeem ideaal voor u. In het Vendit productenoverzicht ziet u de functionaliteiten en welk systeem optimaal bij uw situatie past. Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, hebben wij de functionaliteiten in ons systeem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in de diverse branches. Daarnaast kunt u kiezen uit extra toepassingen en modules om uw automatisering helemaal op maat te maken