Automatisch boekhouden

Cash Software ontwikkelt al meer dan 30 jaar bedrijfssoftware voor het MKB: CASH®. De gebruikers van CASH variëren van klein zakelijke creatieve startups met grote ambities, tot groot zakelijke handels- en productiebedrijven met ingewikkelde ERP-behoeften. Ook werken duizenden accountants- en administratiekantoren dagelijks met CASH.

Automatisch boekhouden
De software van Cash bespaart tijd, geld en creëert actueel overzicht. Gegevens hoeven slechts eenmaal ingevoerd te worden, waarna de administratie geheel automatisch verloopt! Bijvoorbeeld door automatische verwerking van in- en verkoopfacturen, maar ook bij- en afschrijvingen door middel van de bankenkoppeling en het automatisch verzenden van de aangifte. Het feit dat de modules zeer intuïtief werken, gecombineerd met een optimale service door onze professionele helpdesk, zorgt ervoor dat klanten die met CASH werken, dat ook blijven doen.

Van boekhouden tot ERP
Stuk voor stuk zijn de CASH-modules compleet in functionaliteit. De financiële administratie is de basis, maar is uit te breiden met o.a. modules voor facturering, salarisadministratie, CRM, urenregistratie, handel, productie en andere ERP toepassingen.

Speciaal voor accountants- en administratiekantoren bieden we oplossingen zoals de CASH Accountancyportal. Processen worden volledig geautomatiseerd met de CASH Accountancyportal, ook is er de mogelijkheid voor massaverwerking van administraties en kan men efficiënt samenwerken met de klant.

Kijk voor meer informatie op: www.cash.nl