Winkelautomatisering en uw eigen cadeaukaart!

GivaCard biedt u als ondernemer de mogelijkheid om uw eigen cadeaukaart uit te geven en te verzilveren in uw (web)winkel via het Vendit Systeem.

Met een eigen cadeaukaart krijgt u twee keer een klant in uw winkel, namelijk degene die de cadeaukaart koopt en degene die hem verzilvert. Dat zijn twee verkoopkansen. Ervaring leert bovendien dat klanten met een cadeaukaart gemiddeld zo’n 61% meer besteden. Cadeaukaarten hebben een vrije waarde en kunnen standaard opgewaardeerd en verzilverd worden met elk gewenst bedrag. Hierdoor past een cadeaukaart in elk budget.

Maandelijks krijgt u per e-mail een overzicht van alle verkochte en verzilverde kaarten per filiaal in die maand. Tevens is uw eigen cadeaukaart ook te verzilveren in uw webshop via uw huidige Payment Provider.

Met onze ondersteuning bij uw eigen cadeaukaartprogramma wordt er verder gekeken naar alleen naar het uitgeven van een digitale of fysieke cadeaukaart. Met het cadeaukaartenconcept van GivaCard is er een team actief betrokken bij de branding van uw onderneming. Samen wordt ervoor gezorgd dat uw eigen cadeaukaart bijdraagt aan de optimale groei.

Het Vendit Systeem is ook geschikt om de cadeaukaarten opnieuw te gebruiken. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

www.givacard.nl