Green Bananas

Green Bananas maakt dit mogelijk met een stabiele koppeling op maat.

Als trotse partner van Vendit ontwikkelde het team van Green Bananas een koppeling tussen Vendit en Magento 2 of WooCommerce.

Je webshop optimaal beheren?

Green Bananas? Da’s een Belgisch marketingbureau vol design loving marketeers met een passie voor resultaat en conversie.

Hoe draagt de koppeling tussen Vendit en Magento 2 / WooCommerce van Green Bananas bij tot het succes van jouw webshop?

• Je synchroniseert er alle productinformatie automatisch mee: afbeeldingen, eigenschappen, categorieën, maar ook custom producteigenschappen.

• Ook je voorraadbeheer en bestellingen vanuit je Magento 2- of WooCommerce-webshop stromen correct door.

• Stabiliteit en performance staan voorop.

• Alle instellingen op vlak van synchronisatie zijn eenvoudig aanpasbaar, afhankelijk van jouw prioriteiten als webshopeigenaar, de omvang van je productaanbod en jouw behoeften in de procesflow.

• Meldingen houden je op de hoogte van wat er gebeurt met je datastroom. Heeft er een import gelopen of is er iets dat je aandacht vereist? Je weet het meteen, zodat je het snel kunt aanpakken indien nodig.

• Automatisatie? Graag! Maar dat betekent niet dat de behoeften van elke webshop dezelfde zijn. Met de module van Green Bananas kun je eenvoudig, zonder add-ons, heel wat personaliseren. Denk aan producten uitschakelen als ze even niet meer bestelbaar mogen zijn in je webshop. Ook handig met de module: actieprijzen mét bijhorende front-end styling voor een selectie producten die je dan gewoon in Vendit kunt aanduiden.

• Als Belgisch bureau weet Green Bananas hoe belangrijk meertalige webshops zijn. Hun module zorgt ervoor dat je Vendit eenvoudig kunt inzetten op je meertalige webshop.

Als webbureau dat al jaren webshops in Magento en WooCommerce ontwikkelt kent Green Bananas de noden en hindernissen als geen ander. Én natuurlijk denken ze graag mee over oplossingen. Meer lezen over het no-nonsense team van Green Bananas?

Maak kennis via www.greenbananas.be!